Edzésrend frissítve (baloldalon az EDZÉSREND menüpont alatt): 2016. december 29. csütörtök 19:00

 

Kedves Szülők, Kedves Fiatalok!

Végre megérkeztek a várva várt Diapolos próbaruhák! Sportolóink és új igazolásaink az egységes csapatfelszereléseket január 4. szerda és január 13. péntek között az iroda nyitvatartási ideje alatt tudják megrendelni, illetve kifizetni! A részletekről (a kedvezményes csomag tartalma, ára, stb.) személyesen tudtok érdeklődni!

 

Kedves Szülők, Kedves Fiatalok!

Október 12-től sportolóinknak újra lehetőségük van FOREVER KIDS vitamint vásárolni kedvezményes áron, az iroda nyitvatartási ideje alatt! A részletekről személyesen tudtok érdeklődni!

 

Kedves Szülők, Kedves Fiatalok!

Elkészültek a 2016/2017-es szezonra szóló Tagsági bérletek, melyeket október 19-től, szerdától tudtok átvenni a DVSE Irodában. Kérünk Benneteket, hogy mindannyian vegyétek át az éves belépőket, mert kizárólag ezzel tudtok az OB I-es meccseken nézőként részt venni. Aki nem rendelkezik bérlettel, annak belépőjegyet kell váltania! Megértéseteket köszönjük!

 

Kedves Szülők, Kedves Fiatalok!

A magyarországi szokásoknak megfelelően, a Debreceni Sportcentrum kérését figyelembe véve, és az edzések hatékonysága érdekében 2016. szeptember 1-től a Debreceni Sportuszoda lelátói zárva tartanak, a Cívis Póló Vízilabda Sportegyesület csapatainak edzései nem látogathatóak! Megértéseteket köszönjük!

 

Kedves Szülők, Kedves Fiatalok!

A gyermekeink testi épségének megőrzése-, és a jövőbeli balesetek megelőzése érdekében 2016. április 13-tól a második emeleti, multifunkcionális terem zárva lesz. Oda a gyermekek szigorúan edzésidőben, és kizárólag edzői felügyelet mellett léphetnek be, illetve tartózkodhatnak ott!

 

Kedves Szülők, Kedves Fiatalok!

A Debreceni Sportuszoda létesítményvezetőjének tájékoztatása alapján a szabadtéri termál medencét az egyesület részéről csak a felnőtt csapat és a szakmai stáb tagjai használhatják! Megértéseteket köszönjük!

 

Kedves Szülők, Kedves Fiatalok!

Sokan jeleztétek, hogy szeretnétek a gyermekeknek Diapolo sapkákat venni (edzéseken való használatra). Ezúton értesítünk Benneteket, hogy megérkeztek ezek a sapkák, melyek megvásárolhatóak a DVSE Irodában, annak nyitvatartási ideje alatt!

 

Kedves Szülők!

Becsky István szeptember 30-tól kéthetente szerdán, 15.00 és 18.00 között fogadóórát tart a Debreceni Sportuszodában, előzetesen egyeztetett időpontban! Időpontot egyeztetni Horváth Vénusznál tudtok személyesen, vagy a dcpvse2006@gmail.com e-mail címen, illetve a +36 70/414-59-09-es telefonszámon.

 

Kedves Szülők, Kedves Fiatalok!

Május 7-től megváltozott a DVSE IRODA központi telefonszáma! A jövőben a +36 70/414-59-09-es számon tudtok elérni bennünket!

 

Kedves Szülők, Kedves Fiatalok!

Azon gyermekek, akiknek fizioterápiás jellegű problémájuk van, klubunk erőnléti- és rehabilitációs edzőjéhez, Széll Gáborhoz (+36 30/558-41-70) fordulhatnak!

 

Kedves Szülők, Kedves Fiatalok!

Szeretnénk felhívni a figyelmeteket, hogy 2014. augusztus 1-től megváltozott a Cívis Póló Vízilabda Sportegyesület bankszámlaszáma. Új bankszámlaszám – Cívis Póló Vízilabda Sportegyesület: 10918001-00000065-12430009 (UniCredit Bank Hungary Zrt.). Kérünk Benneteket, hogy a közleménybe írjátok bele a gyermek nevét! Köszönjük!