Az OB1 utolsó, 30. fordulójában a DVSE a sereghajtó, már kiesett Tatabánya otthonába látogat szombaton. Decemberben a Bányász győztesen távozott Debrecenből, most viszont mi szeretnénk bezsebelni a három pontot.

A siker érdekében csapatunk már ma elutazott Tatabányára, hogy kipihenten csobbanjon vízbe holnap délután. Megérdemlik a srácok a nyugodt felkészülést, hiszen huszáros hajrával, emberfeletti teljesítményt nyújtva – többek között pont a TVSE kárára – sikerült bebiztosítani a 14., osztályozót jelentő pozíciót a bajnokságban, így az utolsó két játéknapon már nem kellett izgulni. Az igazán fontos összecsapások majd’ egy hónap múlva jönnek a Nagykanizsa ellen, ahol az OB1 lesz a tét. Előtte viszont még szeretnék méltó módon, egy győzelemmel lezárni ezt a sosem látott kihívásokkal teli idényt.

(A csapat elszántan várja a TVSE elleni meccset. Fotó: Kiss Annamarie)

A Tatabánya ellen nem sok szép emléke van a csapatnak: Zantleitner Tamás játékosai az utolsó decemberi fordulóban magabiztos és megérdemelt 10-7-es győzelmet arattak Debrecenben. Akkor a Bányász 14 nyeretlen mérkőzés után szerezte meg első pontjait, izgalmassá téve az alsóházi küzdelmeket a karácsonyi szünet előtt.

A hazaiak most sincsenek kirobbanó formában, legutóbb az Eger ellen szereztek pontot egy 9-9-es döntetlen alkalmával március közepén, melyet hét vereség követett. Nyilvánvaló, hogy ellenfelünk a becsületéért is fog küzdeni, hiszen szépen szeretne búcsúzni az OB1-től a nagy múltú együttes.

Szeretnénk kijavítani a Vasas elleni csúnya vereséget. Célunk, hogy győzelemmel zárjuk le a bajnokságot a Tatabánya ellen. Igaz, hogy számunkra most a Nagykanizsa elleni osztályozó a legfontosabb, de ezt a találkozót is nagyon komolyan vesszük. Jó mérkőzés elé nézünk, bízom a játékosaimban.” – nyilatkozta a meccs előtt Miroslav Bajin, együttesünk vezetőedzője.

Az idény utolsó mérkőzését szombaton délután négy órától játsszák Tatabányán.

Hajrá DVSE!

Csúnya lett a vége

2021. április 28. - 19:47

Mérkőzések látogatása

2021. április 30. - 16:33