A Kaposvár elleni hazai bajnoki siker után idegenbe utazik a győzelem reményében a DVSE-Master Good Az E.On Férfi OB1 16. fordulójában. Együttesünk ősszel hazai medencében szenvedett vereséget a Pécs ellen, így van bőven mit törleszteni a mecsekaljaiak ellen.

A felek szeptember 25-én találkoztak Debrecenben. A nagy reményekkel várt találkozó kifejezetten rosszul alakult a debreceniek számára és Török Viktor csapata végül teljesen megérdemelten győzött 7-5-re és vitte el a pontokat a Zákány utcáról. Ellenfelünk egyébként kifejezetten jól szerepel idén, mérlegük 5 győzelem, 1 döntetlen és 9 vereség, mellyel a nyolcadik helyet foglalja el a tabellán.

(Kósik Soma bravúrjaira nagy szükség lesz. Fotó: Nagy Anita)

Idén még nem sikerült pontot szerezniük, igaz, a Vasas és a Ferencváros otthonában vizitáltak, ahová nem győzni járnak a csapatok. „Nagy várakozásokkal utazunk el Pécsre, hiszen egy nagyon fontos mérkőzés előtt állunk. Úgy gondolom, hogyha a ellenfelünk játékát kicsit tördelni tudjuk és a saját akaratunkat rájuk erőltetjük, akkor sikeresek lehetünk a hétvégén.”- nyilatkozta Kósik Soma, aki az előző, Kaposvár elleni bajnokin négyből két büntetőt hárított.

A PVSK-Mecsek Füszért – DVSE-Master Good bajnokit szombaton este hét órától játsszák a baranyai megyeszékhelyen. 

Megvan az első győzelem!

2022. január 15. - 18:24

Szülői értekezlet

2022. január 24. - 14:01