Megszerezné szezonbeli első bajnoki győzelmét a DVSE-Master Good vízilabdacsapata. A mieink hétvégén a Pécs együttesét látják vendégül a Sportuszodában.

A BVSC elleni Magyar Kupa búcsú után újult erővel láttak munkához a DVSE játékosai. A debreceni pólósok mostantól a bajnokságra koncentrálnak, ahol szeretnék megszerezni idénybeli első győzelmüket. A Pécs ellen, hazai medencében erre minden esélyük megvan.Biztos vagyok benne, hogy nagyon nehéz vár ránk. A pécsieknek van egy jó centerük, és a többi poszton is jó játékosok alkotják a keretüket. Alaposan felkészültünk belőlük a héten, készültünk a játékukból. Rengeteget gyakoroltunk, szerintem nagyjából kezd összeállni az, amit a vezetőedzőnk elvár tőlünk.” – nyilatkozta a találkozó előtt a DVSE bekkje, Takács Kristóf.

(Takács Kristóf(5) nehéz meccsre számít. Fotó: Nagy Anita)

A debreceniekhez hasonlóan eddig a pécsieknek sem termett sok babér a bajnokságban. Török Viktor együttese előbb a Vasas, majd a FTC ellen kapott ki hazai környezetben. A kupától szintén búcsúzott ellenfelünk, kettős vereséggel a Ferencvárossal szemben. Fegyelmezett és pontos játékra lesz szükség. A Pécs nagyon hektikus játékot játszik, gyorsak támadásban, ezt kell nekünk fejben lereagálni. Azt gondolom, hogyha ez sikerül és rájuk tudjuk kényszeríteni a saját játékunkat, a saját védekezésünket és nem fordulnak le rólunk akkor meglehet a győzelem.” – vélekedett együttesünk vezetőedzője, Süveges Máté.
A DVSE-Master Good – PVSK-Mecsek Füszért bajnokit szombaton délután négy órától játsszák a Debreceni Sportuszodában, remélhetőleg szép számú hazai közönség előtt.