Komoly erőpróba előtt áll a DVSE-Master Good. Süveges Máté együttese a topcsapatokra is rendszerint veszélyes Budapest Honvéd otthonába látogat az OB1 22. fordulójában.

A két csapat legutóbb november végén a 9. játéknapon találkozott a Zákány utcán. Akkor egy egészen őrült mérkőzésen végül Szivós Márton együttese nyert 12-11-re úgy, hogy az utolsó támadásnál a mieink az egyenlítésért támadhattak. Azon a meccsen sajnos nem jött össze a pontszerzés, egy hasonló forgatókönyvvel azonban most mindenképp kiegyeznénk – persze sikeres akcióval és pontszerzéssel a végén.
Messze van már a novemberi találkozó és sokat változott azóta a mi, és gyanítom, a Honvéd játéka is, így arra a majdnem-pontszerzésre nem alapoznék. Az biztos, hogy egy nyílt sisakos, hajtós meccsre készülünk. Nagyon fontos lesz a a jó kezdés és az, hogy próbáljuk a lépést tartani a házigazdával.” – nyilatkozta Süveges Máté vezetőedző. 

(Süveges Máté nehéz meccsre számít. Fotó: Nagy Anita)

A Honvéd idén is masszív erőt képvisel az OB1-ben és az elmúlt évekhez hasonlóan nagyon közel van ahhoz, hogy egy lapon említsék az élmezőnnyel. Az együttes mérlege 10 győzelem 3 döntetlen és 7 vereség, mellyel a hatodik helyen áll a tabellán. A fővárosiak erejét jól jelzi, hogy a legjobbak közül a Vasassal, az OSC-vel, az előző fordulóban pedig a BVSC-vel is döntetlent játszottak. Értelemszerűen a DVSE ellen csalódás lenne számukra egy újabb „iksz”, nekünk viszont annál nagyobb bravúrt jelentene a pontszerzés.
A Honvéd a párharc esélyese, ráadásul mi ebben az évben sajnos nem igazán tudjuk azt a jó formánkat mutatni idegenben, mint otthon. Természetesen dolgozunk rajta, hogy javítsunk ezen és most is úgy ugrunk majd medencébe, hogy szeretnénk minél jobb eredményt elérni és alaposan megnehezíteni a fővárosiak dolgát.” – zárta gondolatait a szakvezető.
A Budapest Honvéd – DVSE-Master Good bajnokit szombaton este hét órától játsszák a Kőér utcában.
Mindent bele Srácok!