Egy gyõzelemmel és egy vereséggel tértek haza a hétvégén Junior vízilabdázóink Miskolcról, ám talán több volt ennél ebben a fordulóban. Szabó Ákos kapusteljesítménye kiváló volt!

 

2010. március 6. Miskolc

8-11 (1-4, 2-4, 3-0, 2-3)

DVSE – VUKDVSE góllövõi: Greuter, Péter D. 4, Erdélyi, Molnár M. 3, Varga P. 2, Rózsa B. 2. Edzõ: Varga Attila.

A ZVK elleni meccs elején figyelmetlenek voltunk. Talán a korai kezdés vagy más miatt, de ez most nem az a DVSE volt, amelyik nemrég Hajdúszoboszlón megverte a zemplénieket. A máskor nagyon ügyes Bartók Peti – valószínûleg a betegsége miatt – bizony gyengén védett az elején, s elég hamar cserére kényszerültem. A bejövõ Szabó Ákos remekül megoldotta a feladatát, ám így sem tudtunk fordítani. Nagyobb koncentráció lett volna szükséges a részünkrõl csapat szinten, hogy nyerjünk. A papíron a zemplénieknél gyengébb VUK Miskolc ellen is nagyon jól védett Szabó Ákos. Mindkét találkozón fogott büntetõt, illetve számos helyzetben hárított nagyszerûen. Ezen a meccsen gyors úszásra, komoly tempóra kényszerítettük ellenfelünket, aminek meg is lett az eredménye. Ezt kellett volna tenni az elsõ összecsapáson is. A második találkozón minden játékossal meg lehettem elégedve.

készítette még a februári fordulóban. Akkor a mostani ellenfelünk, vagyis a VUK mellett az AQUA SE volt a másik vetélytársunk.

A februári fordulóról szóló anyagban további képek tekinthetõk meg (katt ide)!

Október elején indul a Magyar Kupa

2010. szeptember 15. - 10:22

Jó rajt, majd visszaesés

2010. május 03. - 11:04