Április 27-én Kazincbarcikán egy mérkõzéssel fejezte be az alapszakaszt a DVSE korosztályos gárdája. Az AQUA SE legyõzése nem fárasztotta le annyira Szabóékat, hogy utána ne tudjanak még a versenyen kívül megrendezett presztízsmeccsre is odafigyelni a Sátoraljaújhely ellen.

 

A bajnokiját magabiztosan hozta a DVSE, majd, amolyan erõdemonstráció gyanánt a végsõ elsõség megszerzéséért vívott harcban a legnagyobb rivális Sátoraljaújhelyet is megregulázták Molnár Mártonék egy edzõmeccs erejéig. Dicséretes, hogy ezen a találkozón az utolsó negyedben kétgólos hátrányt dolgozott le igen hamar az együttesünk, sõt, a végén még ki is engedhetett egy cseppet, így is megnyerte a derbit.

Április 27. – Kazincbarcika – GYERMEK BAJNOKSÁG ('93-'94)

Bajnoki mérkõzés

Debreceni VSE – AQUA SE Nyíregyháza
20-4 (5-1, 5-1, 4-1, 6-1)
 
DVSE: SAJGÓ – Péter D., SZABÓ M. 4, SZABÓ B. 6, VARGA P. 2, RÓZSA B. 5, Lõrincz Zs. Cserék: Kõrösi M. 1, Molnár M., NAGY B. 2, Seres B., Buzás N., Molnár B., KISS A. (kapus). Edzõk: Éder Zsolt, Kardos Sándor.
 
Gól emberelõnybõl: 3/3, ill. 1/0.
Gól 5 méteresbõl: -, ill.1/1.
 
Edzõi értékelés: Remekül és nagyon eredményesen játszottunk. Néhányan egészen kiváló teljesítményt nyújtottak. Közülük is kiemelkedett a 6 gólos Szabó Bence, valamint az 5 gólig jutó centerünk Rózsa Bence. A védelembõl Szabó Matyit tudom dicsérni, aki a védõ feladata mellett is lõtt 4 gólt. Mindkét kapusunk jól védett, Sajgó Laci szinte megbabonázta az ellenfelet, de Kiss Andor is biztosan állt a lábán. Varga Peti és Nagy Bálint 2-2 gólt szerzett, de elsõsorban a küzdeni tudásukért érdemelnek dicséretet. A mérkõzésen az történt amit mi akartunk. A behúzódásos védekezés ellenszerét nem találta az idõ múlásával egyre jobban önbizalmát vesztõ ellenfél.

A Területi Utánpótlás Bajnokság GYERMEK korcsoportjának (’93-’94-es születésûek) alapszakasza a kazincbarcikai fordulóval lezárult. Csapatunk bajnokesélyeshez méltóan szerepelt. Várjuk a hasonló folytatást!

 
              
1. DVSE              7gy., 0d., 1v., (89-51)  14 pont
2. ZVK S-újhely   6gy., 0d., 2v., (95-62)       12 pont
3. AQUA SE         4gy., 0d., 4v., (73-87)         8 pont
4. VUK Miskolc     3gy., 0d., 5v., (100-95)       6 pont
5. PLUSZ SE        0gy., 0d., 8v., (60-122)       0pont
 
Edzõmérkõzés
Debreceni VSE – ZVK Sátoraljaújhely
8-7 (1-2, 0-1, 2-2, 5-2)
 
DVSE: SAJGÓ – Nagy B. 1, SZABÓ M. 1, SZABÓ B. 2, Varga P. 1, Rózsa B., LÕRINCZ ZS. 1. Cserék: Kiss J., MOLNÁR M. 2, Kõrösi M., Péter D., Orosz T., Molnár B. Edzõk: Éder Zsolt, Kardos Sándor.
 
Edzõi értékelés: A mérkõzés, bár versenyen kívüli volt, de óriási presztízs jelentõséggel bírt, hiszen a két bajnok-jelölt csapott össze. Magas színvonalú, fordulatokban bõvelkedõ meccs volt. Az elején az újhelyiek jobban koncentráltak és a félidõig 3-1-es vezetésre tettek szert, nekünk nem volt szerencsénk a helyzetkihasználással és taktikai fegyelmezetlenségeink is az ellenfél kezére játszottak. A harmadik negyed kiegyenlített játékot hozott, Molnár Marci becserélése jó húzásnak bizonyult, aki néhányszor elviharzott a bal szélen. Az egyik ilyen megúszásából gólt is lõtt, ezzel életben tartva a reményt a gyõzelemre. Az utolsó negyedet kétgólos hátrányban úgy kezdtük, hogy nem adjuk fel. Elõbb Varga Peti átadását Nagy Bálint kapásból lõtte a kapuba, majd Molnár Marci megúszásból újra gólt lõtt és ezzel egyenlített. Magára talált a csapat és a Szabó testvérek zsinórban lõtt 3 góljával 8-5-re megléptünk ellenfelünktõl, ezzel el is döntve a mérkõzést. A végén kissé kiengedve alakult ki a 8-7-es végeredmény. Gratulálok a csapatnak. Dicsérem az egész együttest az ellentmondást nem tûrõ GYÕZNI AKARÁSÁÉRT. Köszönjük a lelkes szurkolást. Érdemes tovább dolgozni. Remélem ezt komolyan veszik a játékosok!
 
Gól emberelõnybõl: 4/1, ill. 5/1.
Gól 5 méteresbõl: 1/1, ill. 1/1.

A serdülõk nagyon kicentizték

2008. június 10. - 4:03

Házibajnoki

2008. június 10. - 4:01