A bajnoki címre is esélyes Vasas ellen játssza az év utolsó hazai bajnokiját a DVSE-Master Good. A hazaiak szeretnének izgalmas meccset játszani a fővárosi sztárcsapattal és szépen búcsúzni a szurkolóktól.

Az olimpiai és világbajnok pólósokat felvonultató angyalföldiek hétvégén a Magyar Kupa négyes döntőjében szerepeltek és szereztek végül bronzérmet. A mieink egy héttel többet készülhettek az összecsapásra és nem is tétlenkedtek. Ugyan a párharc esélyese egyértelműen a Vasas, de a debreceniek rendszerint megnehezítik a topcsapatok dolgát. A DVSE most is erre készül.

„Eddig rendszerint jól sikerültek az élbolyba tartozó csapatok ellen játszanunk, akár a Szolnok, a BVSC mikor itt volt, vagy említhetném, a Honvédot is, ahol a végén a döntetlenért támadtunk. Bízom benne, hogy ezt a formát tudjuk majd tartani a Vasas ellen is és jó játékkal izgalmas meccset tudunk vívni velük. Remélem, minél többen jönnek majd ki szurkolni, szeretnénk meghálálni a bizalmat.” – nyilatkozta a meccs előtt Somlai Tamás.

(Somlai Tamás reméli, hogy méltó ellenfelei lesznek a Vasasnak.)

A Vasas az egyetlen együttes a Ferencváros mellett, amely még nem szenvedett vereséget a bajnokságban. Nyolc győzelem mellett három döntetlennel áll az OB1 negyedik helyén és a papírforma alapján várhatóan nem Debrecenben fog megszakadni a veretlenségük. Ettől függetlenül a hazaiak bíznak benne, hogy méltóképpen tudnak búcsúzni a közönségtől.

A cél az mindenképpen a fegyelmezett stabil játék. Az elején nem szabad belemenni semmi butaságba és hogyha ezt tudjuk tartani végig, bármennyire is jó a Vasas, azt gondolom, hogy tudunk meglepetést okozni. Nem úgy sikerült ez a félév, ahogy elterveztük, de hiszek benne, hogy az elvégzett munka egyre inkább látszik majd a játékunkon.” – vélekedett Kardos Sándor, a csapat másodedzője

A DVSE-Master Good – AHID-VasasPlaket bajnokit szerdán este negyed nyolctól játsszák a Debreceni Sportuszodában. A találkozót a DVSE Youtube csatornáján is élőben lehet majd követni.

Hajrá DVSE! 

Felszerelés

2021. december 13. - 18:01