Két győzelemmel és egy vereséggel zárták az évet utánpótláscsapataink. Kádár Kálmán ifijei nem a legerősebb összeállításban szálltak medencébe, ennek ellenére ötgólos győzelmet arattak Szentesen. A serdülők pedig egy kiegyenlített első negyed után könnyedén győzték le a tabella első feléhez tartozó ellenfelüket. A tökéletes hétvége azonban nem jött össze, ugyanis a gyerekcsapatunk egy kiélezett mérkőzésen végül 11-9-es vereséget szenvedett.

 

Fiú Ifjúsági Országos Bajnokság

Legrand Szentes – DVSE 6-11 (1-2, 1-4, 2-1, 2-4)

DVSE: Csiszár – Turcsányi 1, Farkas 1, Fekete 2, Kardos, Oltean 1, Macsi M. 3 csere: Kovács, Krasznai, Tőzsér 2, Nagy 1, Melegh, Lévai, Hajnal.

Kádár Kálmán: Értékes és fontos győzelmet arattunk, de vannak bizonyos dolgok, amiket ennek ellenére ki kell majd elemeznünk. Három fontos ember nélkül játszottunk, akik helyett serdülő játékosok játszottak, remélem, hogy a jövőben is több lehetőséget tudunk majd adni nekik.

Fiú Serdülő Országos Bajnokság

Legrand Szentes – DVSE 6-14 (2-2, 1-4, 3-5, 0-3)

DVSE: Molnár – Farkas, Krasznai 4, Tőzsér 5, Nagy 2, Ördögh 1, kis csere: Balogh, Hajdu, Keserű, Barta 2, Varga.

Kardos Sándor: Az utóbbi időben kezdünk az idén megszokottól eltérni, és az elmúlt fordulókban a tabella első feléhez tartozókat győztük le. Múlthéten az akkor negyedik Pécset, most pedig az azóta velük helyet cserélő Szentest sikerült elkapnunk. Nagyon összeszedetten játszottak a fiúk, és talán kezd kijönni az eddig elvégzett munka.

Fiú Gyermek Országos Bajnokság

Legrand Szentes – DVSE 11-9 (2-1, 3-3, 3-2, 3-3)

DVSE: Aradi – Csikortás 2, Szilágyi 1, Szabó, Kovács 1, Fedác 2, Kis 3 csere: Kiss, Czapp, Székely, Göblyös.

Szabó Bence: Hiába kértem a mérkőzés előtt hogy senkit ne tévessszen meg a Szentes helyezése, mégis úgy tűnt a srácok csak a gatyát dobták be a mérkőzés elején. Dekoncentráltak voltunk, olyan hibákat vétettünk amiket azt hittem, hogy már tudunk. Később sem sikerült felébrednünk így betegek ide vagy oda, nem tudtuk megnyerni ezt a fontos mérkőzést.

Tovább menetel az OBI/B

2018. december 19. - 15:09

Iroda zárva

2018. december 20. - 15:37