Mindhárom csapatunk győzelemmel zárta a Miskolc elleni idegenbeli fordulót. Kádár Kálmán ifistái jól kezdték a találkozót, ám a második negyedben megtört a lendületük, a borsodiak pedig fel is jöttek rájuk. A végjátékban azonban újra magukra találtak a hajdúságiak, és a hét találatot jegyző Fekete Gergő vezérletével négygólos sikert arattak. A serdülők már az első félidőben eldöntötték, ötgólos vezetésük birtokában az is belefért, hogy a fordulás után valamelyest kiengedjenek. Szabó Bence gyerekcsapata is csatlakozott az idősebbekhez, és a Fedác Dominik, Mercs Dániel páros vezérletével ők is magabiztos, ötgólos sikert arattak.

Fiú Ifjúsági Országos Bajnokság

PannErgy-MVLC-Miskolc – DVSE 13-17 (2-5, 2-2, 5-3, 4-7)

DVSE: Csiszár – Turcsányi 2, Katona 2, Farkas 2, Fekete 7, Kardos 1, Macsi M. 2 csere: Hajnal,  Kovács, Krasznai, Soós, Nagy, Oltean 1, Farkas.

Kádár Kálmán: Örülök a három pontnak, és a fiúk hozzáállásának. Jól kezdtük a mérkőzést, ám egy technikai szünet miatt megtört a lendületünk, és ezután a játékunk is leromlott. Egészen az utolsó percekig nyílt volt a találkozó, de ekkor mi koncentráltunk jobban, és megnyertük a mérkőzést. Tanulva az esetből, fejben még sokat kell javulnunk, nem szabad, hogy az ilyen közjátékok ennyire kizökkentsenek bennünket.

Fiú Serdülő Országos Bajnokság

PannErgy-MVLC-Miskolc – DVSE 10-15 (2-6, 3-5, 2-2, 3-2)

DVSE: Molnár – Farkas 2, Krasznai 3, Tőzsér 4, Nagy 1, Ördögh 1, Kis 1 csere: Pataki, Mercs, Hajdu 1, Varga 1, Burai 1, Fedác.

Kardos Sándor: Bátran mondhatom, hogy képzetteb, és erősebb csapat vagyunk a Miskolcnál, ezt az első mérkőzésünk is bizonyítja, valamilyen szinte kötelező is volt a győzelem. Az első félidőben jól játszottunk, bedaráltuk őket, de ezt követően egy-két ember fejben elkezdett széthullani, ami a csapat teljesítményen is meglátszott. Az eredménnyel mindenesetre elégedett vagyok, és örülök, hogy mindenkinek tudtam játéklehetőséget biztosítani.

Fiú Gyermek Országos Bajnokság

PannErgy-MVLC-Miskolc – DVSE 9-14 (2-2, 3-7, 3-2, 1-3)

DVSE: Aradi – Csikortás, Mercs 5, Pataki 1, Fedác 6, Nagy, Kis 2 csere: Kiss, Szilágyi, Fórián, Czapp, Rajna.

Szabó Bence: Hosszú idő után először láttam azt a motivációt a csapaton, ami kell ahhoz, hogy eredményesen szerepeljünk, és ez ma meg is hozta az eredményességet számunkra. Van még hátra öt forduló, amiből szeretném, ha még 10 pont összejönne. Ilyen hozzáállással azt gondolom, hogy meg is lesz.