A szomszédvárba látogat a hétvégén a DVSE-Master Good. Süveges Máté együttese a PannErgy-Miskolc vendége lesz az E.ON Férfi OB1 21. játéknapján. Az első idegenbeli pontszerzés továbbra is várat magára, de reméljük, már csak szombat estig.

A jó hangulat és az optimizmus nem alaptalan, hiszen a múlt héten a Szentes legyőzésével sikerült elmozdulni az utolsó helyről, elsőnek a bajnokság során. A nagyon fontos sikernek köszönhetően a DVSE négy pontra közelítette meg a 13 ponttal a 12. helyen tanyázó miskolciakat és csak a mieinken múlik, hogy egy egységre csökkentik-e a hátrányt szombaton. A párharc különösen érdekes lesz Vismeg Botond számára, aki a két csapat novemberi összecsapásán még a borsodiak sikeréért harcolt.

„Nagyon fontos és érdekes meccs lesz számomra, mivel hat és fél évet játszottam, utánpótlásban és felnőttben. Ráadásul soha nem játszottam még tétmérkőzésen a testvérem, Zsombor ellen, így azt gondolom, különösebb motivációra nem lesz szükség.” – nyilatkozta a fiatal center.

(Vismeg Botond számára igazán különleges lesz a Miskolc elleni bajnoki. Fotó: Nagy Anita)

A két csapat legutóbb a 8. fordulóban találkozott egy egészen kaotikus meccsen. A DVSE a harmadik negyed elején még hárommal vezetett, de ekkor jött egy rövidzárlat, így a vendégek fordultak 12-11-es előnnyel a záró játékrészre. Az utolsó nyolc percben aztán mindenki általános megdöbbenésére egyetlen találat sem született, melynek köszönhetően a Miskolc elvitte a három pontot Debrecenből.

„Győzelmi szándékkal utazunk idegenbe, hiszen nekünk minden egyes pontra szükségünk van. Jó formában érzem magamat és a csapatot is, épp ezért úgy gondolom, hogyha tudjuk a saját játékunkat hozni, akkor nem lesz probléma.” – zárta gondolatait Vismeg Botond.

A PannErgy-Miskolc – DVSE-Master Good bajnokit szombaton este hat órától játsszák a Kemény Dénes Uszodában.

Mindent bele Srácok!