Hosszú idő után újra medencébe szálltak a DVSE utánpótlás csapatai a Szolnoki Dózsa vendégeként. Kádár Kálmán ifistái az első negyedben még egygólos hátrányban voltak, ám a középső két negyedben érvényesítették a papírformát, és el is döntötték a mérkőzést. Az utolsó negyedben az addig kevesebb szerephez jutók is lehetőséget kaptak, s még az is belefért, hogy a záró felvonást két góllal nyerjék a hazaiak. Macsi Martinék ezzel továbbra is egy győzelemre vannak a listavezető BVSC-től, így megmaradt az esélyük, hogy megszerezzék az első két hely valamelyikét.

A serdülő és a gyermek csapatunknak már nem volt ennyi szerencséjük. Kardos Sándor tanítványai egy gyengébb első negyed után végig kénytelenek voltak futni az eredmény után, két perccel a vége előtt pedig össze is jött az egyenlítés. Az utolsó gólt azonban a Szolnok szerezte, így otthon tartották a három pontot. Gyermek csapatunkból hiába szereztek hárman is három gólt, az elrontott második negyed miatt végül kénytelenek voltak pont nélkül távozni.

Fiú Ifjúsági Országos Bajnokság

Szolnoki Dózsa – DVSE 7-10 (2-1, 1-4, 1-4, 3-1)

DVSE: Csiszár – Turcsányi, Katona 2, Fekete 4, Kardos, Oltean, Macsi M. 2 csere: Kovács, Krasznai 1, Farkas, Soós, Ördögh 1, Lévai.

Kádár Kálmán: Gratulálok a srácoknak a gőzelemhez és a mérkőzéshez való hozzáálláshoz. Sokkal nehezebb meccsre számítottunk, de az utolsó negyedre gyakorlatilag sikerült eldöntenünk a találkozó sorsát, így az is belefért, hogy kiengedjünk a végére. Szeretném kiemelni a serdülőinket, akik ezúttal nagyszerűen egészítették ki az idősebbeket.

Fiú Serdülő Országos Bajnokság

Szolnoki Dózsa – DVSE 13-12 (6-4, 5-5, 1-1, 1-2)

DVSE: Molnár – Farkas, Krasznai 5, Tőzsér 5, Nagy 1, Hajdu, Ördögh 1 csere: Mercs, Balogh, Varga, Burai, Fedác, Kis.

Kardos Sándor: Örülök, hogy egy ilyen szoros, és végig nyílt mérkőzést tudtunk játszani. 12-12 után meg volt a lehetőségünk a fordításra, de sajnos egy buta hiba megpecsételte a sorsunkat. A mutatott játékkal összességében elégedett vagyok, a debreceni mérkőzésünkön szeretnénk majd legyőzni őket.

Fiú Gyermek Országos Bajnokság

Szolnoki Dózsa – DVSE 15-12 (4-3, 5-2, 2-2, 4-5)

DVSE: Aradi – Csikortás 3, Mercs 3, Pataki, Kovács 1, Fedác 3, Kis 1 csere: Kiss, Szilágyi, Czapp, Szabó 1, Dobó-Nagy, Porcsin, Rajnai.

Szabó Bence: Sajnos továbbra is a védekezés az, amit nem tudunk kellően jól megoldani. 15 kapott góllal gyakorlatilag bárki ellen lehetetlen meccset nyerni. Amíg nem tudunk előrelépni ebben, addig ezeken az ötven-ötvenes meccseken nem fogunk tudni győzelmet szerezni.