Az elmúlt fordulókban rengeteg hasznos és izgalmas mérkőzést játszottak utánpótlás csapataink. Kádár Kálmán ifistái Egerben bentmaradtak az öltözőben, ám hiába próbáltak meg mindet a folytatásban, az elején összeszedett hátrányt már nem tudták ledolgozni. Egy héttel később a fővárosba látogattak Fekete Gergőék, ahol a szintén komoly játékerőt képviselő Vasassal találkoztak. A rendkívül magas színvonalú találkozón végül kétgólos hajdúsági siker született. Az KSI ellen még őszről elhalasztott találkozón pedig talán az egész bajnokság eddigi legjobb mérkőzését sikerült játszani, ahol bár ötméteresekkel a budapestiek nyertek, szégyenkezésre így sem lehet oka a Kádár-csapatnak.

Serdülőink is két nagyon izgalmas mérőzést játszottak. Az Eger otthonában esélyeshez méltóan, minden negyedet megnyerve diadalmaskodtak Krasznai Bendegúzék. A Vasas ellen pedig a rendes játékidő döntetlennel zárult, és csak ötméteresekkel maradtak alul Kardos Sándor fiai. Gyermek csapatunk viszont mindkét mérkőzését elvesztette, Egerben egy, a fővárosban pedig három gólos vereséget szenvedtek.

BENU Fiú Ifjúsági Országos Bajnokság

ZF-Eger – DVSE 14-11 (5-1, 4-4, 2-3, 3-3)

DVSE: Csiszár – Katona 4, Farkas 2, Fekete 2, Kardos, Oltean 1, Macsi M. 2 csere: Kovács, Ördögh, Nagy, Soós, Lévai, Molnár.

Kádár Kálmán: Ez volt talán az eddigi leggyengébb meccsünk a bajnokságban. Az sem sokat segített, hogy reggel tízkor volt a találkozó, így nagyon lassan kezdtük a találkozót, és a folytatásban sem volt meg az a ritmus ami általában jellemez bennünket.

Vasas – DVSE 8-10 (2-3, 1-2, 3-2, 2-3)

DVSE: Csiszár – Turcsányi 1, Katona 1, Farkas 2, Fekete 4, Kardos, Macsi M. 1 csere: Kovács, Ördögh, Soós, Nagy, Oltean 1, Lévai.

Kádár Kálmán: Sikerült csapatként játszanunk, a előző fordulóhoz képest pedig sokkal jobb volt a védekezésünk és a helyzetkihasználásunk. Az elejétől kezdve kontroláltuk a mérkőzést, azt gondolom, hogy megérdemelt győzelmet arattunk.

KSI – DVSE 15-12 (1-2, 2-2, 3-2, 3-3, 5-3) ötméteresekkel

DVSE: Csiszár – Farkas, Fekete 3, Tőzsér 1, Kardos 3, Oltean 2, Macsi M. 2 csere: Kovács 1, Nagy, Katona, Ördögh, Kis.

Kádár Kálmán: Amilyen rosszul játszottunk Egerben, annyira jól ment a KSI ellen. Azt gondolom, hogy ez volt az idei legjobb teljesítményünk. Alázattal és fegyelmezetten játszottunk, minden dicséret megilleti a fiúkat. A legvégén volt egy fórunk, amivel akár a három pontot is megserezhettük volna, de így is büszke vagyok a fiúkra.

BENU Fiú Serdülő Országos Bajnokság

ZF-Eger – DVSE 11-15 (4-5, 2-3, 3-4, 2-3)

DVSE: Molnár – Farkas, Krasznai 7, Nagy 4, Barta 1, Ördögh 2, Kis csere: Mercs, Burai, Balogh, Hajdu, Varga, Fedác 1, Aradi.

Kardos Sándor: Bátran mondhatom, hogy most a mi serdülő csapatunk jobb, mint az Egeré, így ez egy kötelező győzelem volt számunkra. Egységesen és eredményesen játszott a csapata, de mivel gyerekekről van még szó, ezért természetesen még vannak hibák. Ezzel együtt megérdemelt győzelem született.

Vasas – DVSE 16-15 (3-4, 2-3, 2-2, 3-1, 6-5) ötméteresekkel

DVSE: Molnár – Farkas 1, Krasznai 5, Tőzsér 4, Nagy 1, Barta 1, Ördögh 1 csere: Mercs 1, Nagy, Csikortás, Varga, Fedác 1, Kis.

Kardos Sándor: A Vasas hasonló játékerőt képvisel, mint mi, bár szerintem a játékosállományunk valamivel nekünk az erősebb. Örülök, hogy fizikálisan kezdjük felvenni a pesti klubokkal a versenyt, és egyre több jó meccset tudunk velük játszani, és olykor a győzelem is összejön. Ezúttal ötméteresekkel dőlt el a mérkőzés, amiben már nagy szerepe van a szerencsének is, ami most nem mellettünk volt.

BENU Fiú Gyermek Országos Bajnokság

ZF-Eger – DVSE 13-12 (2-2, 5-4, 2-2, 4-4)

DVSE: Aradi – Csikortás, Mercs 4, Pataki, Fedác 4, Nagy N. 1, Kis 4 csere: Szilágyi, Dobó-Nagy, Szabó.

Szabó Bence: Nagyon jó, végletekig kiélezett mérkőzést játszottunk az Eger csapatával, mindkét csapat győzelmet érdemelt volna. Az őszi meccsünkhöz képest, amikor 11 góllal kaptunk ki, ez mindenképpen előrelépés, de ez nem vigasztal, hiszen nyerni szerettünk volna. Sajnos a ki-ki meccseink nem nagyon akarnak sikerülni a szezonban, eddig 1-8 a mérlegünk ezeken a találkozókon, ami nem nevezhető túl jónak.

Vasas – DVSE 12-9 (3-2, 4-4, 2-2, 3-1)

DVSE: Nagy – Csikortás, Marcs 3, Kovács, Fedác 2, Nagy N. 1, Kis 3 csere: Szilágyi, Szabó.

Szabó Bence: Az egész meccs olyan lett, ahogy elkezdtük. Két támadásból két büntetőt harcoltunk ki, amelyeket sikerült is kihagynunk. Csak rajtunk múlott, hogy nem tudtuk megszerezni a három pontot, sajnos az utóbbi időben már-már tendencia a rossz helyzetkihasználás. Igyekszünk ezen javítani az edzéseken.