Mindhárom utánpótláscsapatunk nagyon színvonalas és hasznos mérkőzést játszott a hétvégén a Ferencváros vendégeként. Kádár Kálmán ificsapata a félidőben még egygólos hátrányban volt magasan jegyzett ellenfelével szemben, ám Fekete Gergő vezérletével a harmadik negyedben megfordították az eredményt, és bár a zöld-fehérek mindent megtettek az egyenlítés érdekében, végül kétgólos hajdúsági siker született. Serdülő- és gyerekcsapatunknak azonban nem termett babér a fővárosban, utóbbinak volt reális esélye a pontszerzésre, ám Szabó Bence tanítványai az utolsó negyedre elfáradtak. Csapataink jövőhéten újra hazai környezetben bizonyíthatnak, az ellenfél a Miskolc korosztályos csapatai lesznek.

Fiú Ifjúsági Országos Bajnokság, 7. forduló

FTC-Telekom Waterpolo – DVSE 9-11 (4-4, 2-1, 1-3, 2-3)

DVSE: Csiszár, Turcsányi 1, Nagypál, Katona 1, Fekete 6, Melegh 1, Macsi M. cserék: Kovács, Farkas 1, Kardos, Oltean, Lévai, Molnár, Soós.

Kádár Kálmán: Nagyon értékes idegenbeli győzelmet arattunk, a srácok szívüket-lelküket kitették a siker érdekében. Bár voltak hibáink, amiket meg ki fogunk elemezni, de mindenkit dicséret illet, gratulálok az egész csapatnak.

Fiú Serdülő Országos Bajnokság, 7. forduló

FTC-Telekom Waterpolo – DVSE 15-8 (6-4, 3-1, 4-2, 2-1)

DVSE: Molnár, Farkas 1, Krasznai 3, Tőzsér 2, Nagy 1, Hajdú, Barta, Ördögh 1 cserék: Mercs, Pataki, Nagyházi, Fedác, Kis.

Kardos Sándor: A védekezésünk egyre jobban működik, inkább a támadásaink és az elhamarkodott lövéseink okoznak gondot. Azoknak, akiknek gólra kéne váltani a helyzeteket sajnos sokszor rossz döntést hoznak, és ezekből leindítanak bennünket. Dolgozunk tovább rajta, hogy kijavítsuk ezeket a hibákat.

Fiú Gyermek Országos Bajnokság, 7. forduló

FTC-Telekom Waterpolo – DVSE 10-6 (3-1, 3-2, 1-3, 3-0)

DVSE: Aradi, Csikortás, Mercs 4, Pataki, Kovács, Fedác 1, Kis F. 1 cserék: Kiss M., Szilágyi, Czapp, Szabó, Rajna.

Szabó Bence: Vegyes érzéseim vannak a végeredményt illetően, hiszen mindig jó érzés egy ilyen nagy klubot, mint a Ferencváros megszorongatni, másrészről ebben szerintem több volt most. A harmadik negyed végéig tapadtunk rájuk, nyílt volt a mérkőzés, de sajnos utána elfáradtunk, és az ebből adódó rossz döntések és az ellenfél hosszabb padja eldöntötte a mérkőzést.