A szezon legnagyobb vereségébe szaladt bele pénteken este a DVSE-Master Good. Süveges Máté együttese 17-2-es vereséget szenvedett az ihletett formában játszó Tigra-ZF-Eger otthonában.

A csapatkapitány, Smitula Gergő nélkül felálló debreceniek három perc alatt két gólos hátrányba kerültek, de nem sokkal később jött Fülöp Bence, aki szép emberelőnyös góllal szerezte meg a mieink első találatát. Ekkor még senki nem gondolta volna, hogy a következő DVSE gólra a záró játékrészig kell várni…
Pedig sajnos ez történt. A második tíz percben hiába alakítottak ki több veszélyes helyzetet is a debreceniek, nem tudták bevenni az extázisban védő Krémer kapuját.
Fordulás után folytatódott a DVSE vesszőfutása, a vendéglátónak azonban mindent ült ezen az estén. Az utolsó negyed előtt már 12-1-re vezetett az Eger.
A negyedik nyolc percre Süveges Máté kapust cserélt, beállt Molnár Lehel, de ez sem segített a helyzetünkön. Öt és fél perccel a vége előtt Takács Kristóf volt eredményes akcióból, de ez sajnos sovány vigasz volt. Az Eger 17-2-re nyert, magabiztosan otthon tartva a három pontot.

Süveges Máté, a DVSE-Master Good vezetőedzője:
„Gratulálok az Egernek, a játék minden elemében jobbak voltak nálunk. Ennél mi sokkal jobban is tudunk játszani, sajnálom, hogy így alakult.”

E.ON Férfi OB I, alapszakasz, 4. forduló
Tigra-ZF-Eger-Debreceni VSE-Master Good 17-2 (4-1, 3-0, 5-0, 5-1)
Gólszerzők: Szalai 4, Baksa 3, Lőrincz B. 2, Gólya 2, Murisic 2, Sántavy, Magyar, Lőrincz Á., Krizsai, ill. Takács K., Fülöp