Megvan a DVSE-Master Good idei első igazolása. Vismeg Botond a PannErgy Miskolc együttesétől érkezett a Cívisvárosba.

Csapatunk első téli igazolása egyik riválisunkat hagyta ott a debreceniek kedvéért. A 20 éves center nagy tervekkel érkezett az állomáshelyére és bízik benne, hogy játékával segíteni tud az együttesnek és kiharcolják a bennmaradást a tavasszal. 

(Vismeg Botond és Szabó János, a DVSE elnöke az aláírást követően)


Semmi nincs még veszve, a bajnokság fele még hátra van. Hogyha hozzuk a győzelmeket a közvetlen riválisainkkal szemben és sikerül néhány bravúr pontszerzést összehoznunk, akkor minden esélyünk megvan a bennmaradásra.” A korosztályos válogatott játékos kitért a klubváltásra is. Hosszú ideje Miskolcon játszottam, az utánpótlásban és a felnőttben is. Megkeresett a Debrecen és úgy éreztem, hogy ez egy jó lehetőség számomra és szeretnék is élni vele. Szerencsére a beilleszkedésem zökkenőmentes volt, hamar megtaláltam a srácokkal a közös hangsúlyt. Már nagyon vártam, hogy elkezdjük a közös munkát.” 

(Vismeg Botond)


Új játékosunkról Süveges Máté is elégedetten beszélt. „Nagy reményekkel igazoltuk le Vismeg Botondot és mi is nagyon bízunk benne, hogy jól fog teljesíteni. Ismertük már korábban is a játékát, egy fiatal, agilis, erős centerről van szó, aki nagy hasznára lehet majd a csapatnak. Az első benyomásaim nagyon jók az edzésmunkájával kapcsolatban, remélem, a meccseken is jól fog teljesíteni.” – nyilatkozta a DVSE-Master Good vezetőedzője.

A DVSE-Master Good az első bajnokiját a címvédő Szolnok otthonában játssza kedden este, hazai medencében pedig elsőnek a Kaposvárt fogadja szombaton.

Debreceni Úszónap

2022. január 06. - 11:10