Hétfőn újabb budapesti ellenfélhez utazik a DVSE-Master Good. Süveges Máté együttese ezúttal az OSC Újbudával találkozik

A két csapat eredetileg október 30-án játszott volna egymással Debrecenben, de azt a mérkőzést a fővárosiak Bajnokok Ligája szereplése miatt elhalasztották. Mivel Varga Dániel csapata szerdán a Bajnokok Ligájában fogadja az Olympic Marseille-t, a felek úgy döntöttek, hogy Budapesten játsszák az első bajnokit, megkönnyítve a felkészülést a tavalyi bajnoki ezüstérmes számára a szerdai derbi előtt. Klubunk természetesen készségesen belement a cserébe.

Az OSC idén is komoly kerettel és célokkal vágott neki a szezonnak és eddig jól is alakul számukra az idény. Menetelnek a BL-ben – 2 győzelem és 1 döntetlen eddig – és az OB1-ben is a harmadik helyen állnak 7 győzelemmel, 1 döntetlennel és 1 vereséggel. Utóbbi kettőt a héten hozták össze – miután döntetlent értek el a Vasas ellen és egy góllal kikaptak a Fraditól -, előtte viszont zsinórban hét meccsen gyűjtötték be a három pontot.

(Smitula Gergőre – fehér sapkában – ismét komoly ellenfelek várnak centerben)

„A hétfői mérkőzést edzőmérkőzésként fogjuk fel, akárcsak az ellenfelünk. Nekik a Marseille elleni találkozó előtt egy kis felvezetés, nekünk pedig ez egy újabb fontos állomás a hétvégi Újpest elleni találkozó előtt. A BVSC ellen több ígéretes megmozdulásunk volt, remélem, az OSC meccsen tovább tudjuk élesíteni a játékunkat. Nehéz meccs vár ránk, de bízom benne, hogy sikerül majd megnehezítenünk az ellenfél dolgát.” – nyilatkozta a meccs előtt együttesünk csapatkapitánya, Smitula Gergő.

Az OSC Újbuda – DVSE-Master Good bajnokit hétfőn este nyolc órától játsszák a Nyékiben.

Hajrá DVSE!