Az alapszakasz utolsó előtti mérkőzésére készül együttesünk a Ferencváros ellen. A 13. fordulóból elhalasztott találkozó komoly kihívásokat tartogat a debreceniek számára.

A bajnoki bronzérmes fővárosi zöld-fehérek az egyetlen olyan csapat, amellyel idén még nem találkoztak Süveges Máté játékosai. A Bajnokok Ligájában is vitézkedő Fradi ebben a szezonban is az OB1 egyik legerősebb csapata, melyet a tabellán elfoglalt helyezése is bizonyít. A játékosként olimpiai bajnok Varga Zsolt által irányított fővárosiak egész évben magabiztos teljesítményt nyújtottak – a debreceni vízilabda eddigi legfényesebb csillagával, Fekete Gergővel az élen – és teljesen megérdemelten állnak a tabella élén. Az eddig lejátszott 24 bajnokijukból mindössze egyet veszítettek el – épp az előző fordulóban a bajnoki címvédő Szolnok otthonában szenvedtek 11-10-es vereséget – ezen kívül 21 alkalommal győztesen hagyták el a medencét, két döntetlen mellett. Csütörtökön a DVSE elleni győzelemmel pedig be is biztosíthatják elsőségüket az alapszakaszban.

(Molnár Lehel és társai az utolsó percig küzdeni fognak a bennmaradásért. Fotó: Nagy Anita)

„Tudjuk, hogy a bajnokság egyik favoritjához látogatunk, de továbbra sem adtuk fel az álmainkat, a bennmaradást. Csütörtökön és szombaton is a Fradi ellen játszunk, nem vagyunk könnyű helyzetben, ettől függetlenül mindent bele fogunk adni és az utolsó percig harcolni fogunk.” – nyilatkozta csapatunk saját nevelésű kapusa, Molnár Lehel.
Az FTC Telekom – DVSE-Master Good bajnokit csütörtökön este nyolc órától játsszák a Népligetben.
Hajrá DVSE!

Amikor a jó játék is kevés….

2022. március 22. - 22:15

Küzdésből jeles!

2022. március 24. - 20:58