Lukács Dénes tanítványai a Férfi OB I/B Osztályú Országos Bajnokság második fordulójából elhalasztott összecsapáson az élbolyba tartozó Szegedi Vizipóló suli együttesét fogadták a Debreceni Sportuszodában! A DEAC a hatgólos Macsi Patrik, a háromgólos Palotás Gergely és a két ötméterest is hárító Kátai Károly vezetésével fölényes győzelmet aratott az év utolsó másodosztályú bajnokiján!

 

Férfi OB I/B Osztályú Országos Bajnokság, 2. forduló

Debreceni Sportuszoda, 2013.12.14.


DEAC – Szegedi Vizipóló suli 12-6 (1-1, 4-4, 4-0, 3-1)

Vezette: Csanádi Zs., Vojvoda I.

DVSE: Kátai K. – Szarvas P. 2, Smitula G. 1, Palotás G. 3, Macsi P. 6, Pocian S. P., Zubora P. Csere: Somorjai S., Makszim S., Fekete D., Ludman I., Dienes I. B. Edző: Lukács Dénes.

Gól – emberelőnyből: 10/6, ill. 10/4.

Gól – büntetőből: 1/1, ill. 3/0.

Kipontozódott: Fekete Dávid, Palotás Gergely, ill. Török András, Németh Zalán.

http://mvlsz.hu/store_pdf/MatchReturnData_218_21553.pdf 

Lukács Dénes: – Szívvel-lélekkel küzdöttük végig az esztendő utolsó találkozóját. Azt kell, hogy mondjam, engem is meglepett a csapat teljesítménye, nemcsak a győzelem ténye, hanem az aránya is, hiszen 12-6-ra vertünk meg egy olyan Szegedet, aki idáig az élcsapatok ellen is szoros-, vagy netalántán győztes meccseket vívott! Nagyon örülök annak, hogy így mehetünk el év végére pihenni – bízom benne, hogy valahol innen folytathatjuk az új esztendőt!