A döntetlen már összejött, ezúttal viszont még magasztosabb célt tűztek ki maguk elé a debreceniek: szeretnék elhozni a három pontot a KSI otthonából. Az újonc eddig tíz vereséggel a tabella utolsó helyén szerénykedik, ettől függetlenül óriási hiba lenne lebecsülni őket.

Az utánpótlás válogatottak egész sorát felvonultató sportiskolások több, papíron sokkal esélyesebb ellenfél dolgát megnehezítették az OB1-ben és a Magyar Kupában egyaránt. Rendszerint gólgazdag mérkőzéseket játszanak és mindössze háromszor fordult elő velük tíz bajnoki forduló alatt, hogy tíz gólnál kevesebbet lőttek. Igaz, sokat is kapnak, de mindenképpen elismerésre méltó, hogy az Eger és a Kaposvár ellen is mindössze egy gól választotta el őket a pontszerzéstől – előbbi találkozó 14-13, utóbbi 16-15-ös eredménnyel ért véget.

A DVSE a Miskolc elleni hazai vereség után idegenben köszörülné ki a csorbát. Együttesünk kapusa, Kósik Soma szerint a héten sikerült alaposan felkészülni az ellenfélből és reméli, sikerrel veszi az együttes a hétvégi összecsapást. „Győzelemre játszunk a holnapi mérkőzésen. Magabiztosan, keményen bele kell állni és érvényesíteni kell az akaratunkat KSI ellen. Ellenfelünk egy gyors, rendívül tehetséges fiatalokból álló csapat, tele utánpótlás válogatottakkal. Alaposan felkészültünk belőlük, remélem, sikerül majd megvalósítani az elképzeléseinket.” – fogalmazott a kapus.

(Kósik Soma védéseire ezúttal is nagy szükség lesz. Fotó: Nagy Anita)

Jó hír, hogy a csapatból mindenki egészséges, így várhatóan teljes kerettel utazik a csapat szombaton reggel Budapestre. A KSI -DVSE bajnoki szombaton délelőtt fél 12-kor kezdődik a Margitszigeten.

Hajrá DVSE!

Utánpótlás mérkőzések

2020. november 06. - 14:10

Megvan az első győzelem!

2020. november 07. - 13:57