A tavaszi szezon egyik legfontosabb bajnokija előtt áll a DVSE-Master Good. Együttesünk a Szeged otthonában ugrik medencébe szombaton délután az OB1 19. játéknapján. Ősszel idegenbeli siker született Debrecenben és abban bízunk, hogy most is a vendégek örülhetnek majd a mérkőzés végén.

A felek legutóbb a hatodik fordulóban találkoztak egymással, a november 3-án lejátszott összecsapáson Kiss Csaba együttese a debreceniek hibáit kihasználva magabiztosan nyert 9-3-ra. Az volt egyébként a legnagyobb arányú idegenbeli győzelmük az idényben, de emellett a Szentes és a Miskolc otthonából is el tudták hozni a bajnoki pontokat. Ellenfelünk jelenleg a tabella 10. helyén áll, mérlege 6 győzelem mellett 12 vereség.
A Szeged egy nagyon kiszámíthatatlan csapat, tudnak nagyon fent és nagyon lent is játszani. Ősszel nagyon simán nyertek ellenünk, amiért a hétvégi mérkőzésen szeretnénk visszavágni. Bízom benne, hogy koncentrált és jó játékkal rukkolunk majd elő és megszerezzük a három pontot.” – vélekedett a találkozó előtt Rácz Máté. 

(Reméljük, ekkora öröm lesz a lefújás után a debreceni oldalon)


A hétközi fordulóban jóformán mindkét együttes tét nélkül játszhatott, hiszen a DVSE a listavezető OSC-t látta vendégül – 19-7 lett a vége oda -, a szegediek pedig a tabella második helyén álló Ferencváros ellen szenvedtek 13-9-es vereséget.
A héten a Szeged ellen készültünk igazán, ez meglátszott az OSC elleni meccsen is, ahol tartalékosan álltunk fel. Egy nagyon hajtós mérkőzésre számítok, Szegeden mindig nagyon nehéz nyerni. Erős keretük van, de szeretnénk győzelemmel hazatérni, mondanom sem kell, mennyire fontos lenne nekünk a három pont megszerzése. Itthon már bebizonyítottuk, hogy tudunk nyerni, most szeretnénk ezt idegenben is véghezvinni.” – nyilatkozta a DVSE-Master Good vezetőedzője, Süveges Máté.
A Szegedi VE – DVSE-Master Good bajnokit szombaton délután öt órától játsszák a Tiszavirág Uszodában.
Mindent bele Srácok!