Ennél a csapatunknál is sokat rontott a sok hetes szünet a játék minõségén. Edzõmeccseket a gyerekek és a serdülõk maximum egymás ellen tudnak játszani, de az nem igazán jó. A ritmusból kicsit kiesõ srácokat persze nem kell temetni, reményeink szerint õk és a serdülõk is hamar ott folytatják, ahol áprilisban abbahagyták!

 

 

Országos Fiú gyerek Bajnokság, alsóházi rájátszás

 

2010. május 2. Budapest

 

OSC Gyerek – Debreceni VSE Gyerek

8-6 (1-4, 1-0, 4-2, 2-0)

 

DVSE Gyerek: Macsi D. – Litauszki T. 2, Nagy Zs., Tamás M., Szabó M. 1, Hegedûs Á. 1, Kiss D. 1, Nagy M. 1, Tóth L., Gergely B. (kapus), Varga Á. Edzõ: Gyöngyösi András, Kardos Sándor.

 

Gól emberelõnybõl: 2/6, ill. 0/4

Gól ötméteresbõl: -, ill. –

 

Gyöngyösi András: A gyerekek az utolsó erejükig küzdenek edzésen is, rájuk nem lehet panasz ebbõl a szempontból, bár azért itt is van olyan, aki egy picit mostanában félvállról vette a tréningek látogatását. Ugyanazt lehet elmondani, mint a serdülõknél, hogy a mintegy hónapos szünet visszavetette a csapatot. Fõleg, hogy ellenfeleinknek nem volt ekkora szünete, játékban maradtak. Jó lenne, ha a jövõben azok is jobban aktivizálnák magukat a gyakorlásokat illetõen, akikre ez vonatkozik (mind a két korosztályban)… A meccs érdekesen alakult. Az elején jól ment nekünk, ám mikor ellenfelünk látta, hogy Szabó Matyival gondjai lehetnek, onnantól kezdve rászálltak ezerrel, s gyakorlatilag kikapcsolták a játékból. Ez meg nekünk sok volt. Emellett valahonnan a cilinderbõl egy eddig nem látott 190 centis kapust is elõhúzott az OSC, aki jól védett. Érdekes, mert Hódmezõn is így játunk anno, amikor egy ismeretlen – fogalmam sincs, hogyan igazolták le menet közben – játékossal leptek meg bennünket, ezen a szinten meg ez is sokat számít. Itt is elmondhatom, hogy talán jókor jött a pofon. Nincs mese, újra kell indítanunk a gépezetet, és keményen dolgozni tovább!

 

Következik a pécsi csapat (ahogy a serdülõknek is), ellene nehéz lesz nagyon, de ha összeszedjük magunkat, akkor lehet keresnivalónk azon a meccsen is.

 

A DVSE gyerek is május 9-én játszik itthon a PVSK ellen (miként a Serdülõ is). A jelenleg az alsóházi tabella 7. helyén álló csapatunk a harmadikat fogadja. Márciusban Pécsen 9-9 lett a két gárda összecsapásának végeredménye, vagyis ha csak ebbõl indulunk ki, van sansz akár egy nagyon szép bravúrra is. No, de ehhez túl kell lépnünk a magunk nehézségein.

Bajnokcsapat

2008. június 20. - 16:09