Az év utolsó idegenbeli mérkőzésére készül a DVSE. Együttesünkre egy rendkívül nehéz mérkőzés vár a nyáron alaposan megerősödött Vasas otthonában.

A debreceniek háza táján egész héten kiváló hangulat uralkodott, miután a csapat a legutóbbi fordulóban egy elképesztően fontos győzelmet aratott a Szentes otthonában. A mostani kirándulás ennél is nehezebbnek tűnik, hiszen a Vasas nem titkolt szándéka, hogy az elmúlt néhány év kevésbé sikeres időszaka után visszatérjen a magyar vízilabda elitjébe. Éppen ezrt a nyáron jelentősen megerősítették a keretet:  kapuba leigazolták a korábban Debrecenben is megfordult szerb olimpiai bajnok Branislav Mitrovicsot, a mezőnybe pedig érkezett többek között a szintén olimpiai bajnok Sava Randelovics, a montenegrói válogatott EB és VB ezüstérmes alapembere, Drasko Brguljan, a világbajnok Bátori Bence és Bedő Krisztián, illetve a jövő egyik nagy reménysége, Vadovics Viktor. Az angyalföldiek jelenleg a tabella hatodik helyén állnak, eddigi teljesítményük hét győzelem, egy döntetlen és négy vereség.

(Kósik Soma bravúrjai a Vasas ellen is nagyon kellenek majd. Fotó: Nagy Anita)

A DVSE némileg tartalékos összeállításban utazik el a fővárosba, hiszen fél szemmel már a szezonzáró Tatabánya elleni bajnokira koncentrálnak. Természetesen ezúttal sem feltartott kézzel érkeznek az uszodába, de a formaidőzítést egyértelműen a jövő hét végére tartogatják.

„Szeretnénk méltó ellenfelei lenni a bombaerős Vasasnak, de nem kérdés, hogy mellettük szól a papírforma. Lesz egy kis rotáció, hiszen néhány játékost pihentetek a Tatbánya elleni kulcsfontosságú mérkőzésre. Remélem, sikerül majd kevés hibával játszanunk és megnehezíthetjük a házigazda dolgát.” – nyilatkozta Miroslav Bajin vezetőedző.

A Vasas – DVSE bajnokit szombat este hat órától játsszák a Császár-Komjádi Uszodában.

Hajrá DVSE!

Fantasztikus győzelem Szentesen!

2020. november 30. - 20:17

Érvényesült a papírforma.

2020. december 05. - 19:45