Szerda este a DVSE vízilabdacsapata is megkezdi a 2020/2021-es idényt az E.ON férfi OB1-es bajnokságban. Miroslav Bajin együttese a nyáron megerősödött Budapest Honvéd otthonába látogat.

A koronavírus járvány miatt a debreceniek első, UVSE elleni idegenbeli mérkőzését elhalasztották, négy másik találkozóval együtt(Szolnok-Kaposvár, Tatabánya-Szentes, OSC-Szeged, FTC-Vasas). A második fordulóban három mérkőzést halasztanak el a fertőzések és a COVID-gyanús esetek miatt, a DVSE viszont megkezdi a bajnoki szereplést a Budapest Honvéd ellen.

Nehéz mérkőzés vár Miroslav Bajin legénységére

A fővárosiak kerete némileg átalakult az előző szezonhoz képest. A háromszoros olimpiai bajnok Kiss Gergely és a világbajnok Szivós Márton visszavonult, utóbbi nyártól a medence széléről erősíti az együttest, miután kinevezték vezetőedzőnek. Érkezett viszont két sokat látott klasszis, akik valódi erősítést jelenthetnek. Az olimpiai bajnok Hosnyánszky Norbert és a Világbajnok Decker Ádám egyaránt a ZF-Egertől érkezett a Honvédhoz. A szezonnyitón ennek ellenére nem sikerült pontot szerezniük, miután hazai medencében 10-9-es vereséget szenvedtek a Miskolc együttesétől.

A borsodiak elleni csorbát minden bizonnyal már a DVSE ellen szeretné kiköszörülni a vendéglátó, így egy rendkívül nehéz találkozó elé néz Miroslav Bajin csapata.

A találkozó szerda este fél nyolctól kezdődik a Kőér utcában. A találkozóra ingyenes a belépés.

Hajrá DVSE!