A nyár végén megrendezésre kerül a Waterpolo All Star Festival, melynek fő eseményeként az immáron Millennium Masters néven visszatérő hazai vízilabdás sztárgárda ismét összecsap a 2000-es sydney-i olimpiai döntős ellenfelével, az orosz válogatottal. A kétnapos fesztivál mindkét délelőttjén az U12, U13, U14 és U15-ös korosztályban Kelet-Nyugat legjobbjai mérkőznek meg egymással, oda- és visszavágó keretében.

A délelőtti meccsekre az utánpótlás válogatottak szülei, és hozzátartozói számára kedvezményes jegyvásárlást biztosítanak a szervezők, egyet fizet, kettőt kap akció keretében. Az akció kizárólag minimum két jegy rendelése esetén érvényes.

A jegyvásárlás és a program a www.eventim.hu weboldalon, a Waterpolo All Star Festival eseményre kattintva érhető el.

A „Délelőtti jegy” vásárlásához az adott dátumot kiválasztva, a „Jegyek/Vásárlás”-ra kattintva a „Van kedvezmény/partner kódja?” menüt legörgetve ki kell választani a „Klub kedvezmény kód”-ot, majd a „Kód megadása” rubrikába kell beírni a wasf2019 kódot.

A kedvezmény érvényesítéséhez két jegy vásárlását kell megjelölni. Amennyiben kettőnél több jegyet vásárolnak, fontos, hogy az akcióban való részvételhez a jegyeket kettesével lehet csak megrendelni.

A Waterpolo All Star Festival időpontja és helyszíne:

  1. augusztus 30-31. (péntek, szombat)

Duna Aréna (1138 Budapest, Népfürdő utca 36.)

Az eseményről további információk a Facebookon, a Waterpolo All Star Festival esemény oldalán találhatóak.

2019. július 18. - 22:41

DVSE VÍZILABDA NYÁRI TÁBOR

2019. július 30. - 15:21