Egy hónap szünet után pénteken folytatódik az OB1. A bajnokság negyedik fordulójában Süveges Máté együttese az Eger otthonába látogat.

A játékosok a négy hetes bajnoki pihenő alatt sem tétlenkedtek. A DVSE-Master Good végig edzette a mögöttünk álló időszakot és felkészülési meccseket is játszott a Miskolccal a borsodi megyeszékhelyen. „Nem mondok nagy újdonságot, mind támadásban, mind védekezésben bőven volt mit kijavítanunk. Nem úgy sikerült a szezonkezdet, ahogy szerettük volna, éppen ezért motiváltan vágtunk neki a munkának. Hasznos időszakot tudhatunk magunk mögött.” – értékelte az elmúlt egy hónapot együttesünk vezetőedzője, Süveges Máté.

(Süveges Máté bizakodva várja a találkozót.)

A debreceniek következő ellenfele a Tigra-ZF-Eger együttese lesz. A tabella nyolcadik helyén álló ellenfelünk eddig egy győzelmet és két vereséget szenvedett három játéknap alatt. A szezonnyitón gólzáporos mérkőzésen 20-16-ra verte meg az UVSE-t, majd a papírformának megfelelően kikapott 17-9-re a Vasastól, majd a Ferencvárostól 17-11-re. Az egriekre idén is a sok gólos, látványos vízilabda jellemző, éppen ezért nagyon nehéz találkozóra számít a DVSE-Master Good vezetőedzője. „Nagyon nehéz meccs vár ránk, hiszen az Eger otthonában minden csapatnak a legjobbját kell nyújtani a pontszerzéshez. Ettől függetlenül itt az ideje, hogy elkezdjük a pontgyűjtést. Gyors és pörgős vízilabdát játszanak, sok úszással és rendkívül jól lőnek. Próbáljuk majd kikapcsolni a kulcsembereiket, és mind elől, mind hátul élesek szeretnénk maradni az egész mérkőzésen.” – vélekedett Süveges Máté.

A Tigra-ZF-Eger – DVSE-Master Good bajnokit pénteken este fél nyolctól játsszák a Bitskey Uszodában.
Hajrá DVSE!