Kicsit szerencsétlenül jött ki nekünk ez a viadal. A DVSE végül részt vett a tornán, ám a két fõvárosi riválissal szemben nem volt reális továbbjutási esélye a fiúknak, így mostantól nélklünk folyik tovább a Komjádi Kupa.

 

Komjádi Kupa

November 12. (Hajós Alfréd Uszoda, Budapest)

UNIQA UTE – Debreceni VSE
19-3 (1-6, 2-2, 1-1, 0-2)

DVSE: Mátyás – Pillió, SZAPPANOS 1, Ratkai 1, Kõrösi D., Mosonyi, Varga A. Cserék: Szabó Á. (kapus), Varga P., Borbély, Szabó B. Edzõ: Éder Zsolt, Kardos Sándor.

Gól emberelõnybõl: 7/3, ill. 5/2.
Gól ötméteresbõl: 1/0, ill. 5/1.      

Edzõi értékelés: Az UTE nagyon erõs csapat. Sajnos a játékosok nem tartották be azt a taktikai utasítást, hogy játszanak az idõvel, így sokszor idõ elõtt indíthatott támadást az ellenfél. Még mindig nehézségeink vannak a fegyelmezetten szoros emberfogás alkalmazásával. Csapatban játszani nem ugyanaz, mint CSAPAT-ként játszani. Remélem, tanulunk belõle.

Debreceni VSE – KSI
4-11 (1-6, 2-2, 1-1, 0-2)

DVSE: MÁTYÁS – Pillió, Szappanos 1, Borbély, KÕRÖSI D. 2, Mosonyi, VARGA A. 1. Cserék: Szabó Á. (kapus), Ratkai, VARGA P., Szabó P. Edzõ: Éder Zsolt, Kardos Sándor.

Gól emberelõnybõl: 2/0, ill. 6/2.
Gól ötméteresbõl: -, ill. 2/2.

Edzõi értékelés: A pihent KSI ellen nem sok esélyünk volt, de tanultunk az elõzõ mérkõzésbõl és az elsõ negyed kivételével elégedett voltam a látottakkal. Az elején megint szólóban próbáltunk játszani, el is ment az ellenfél olyan gólokkal, amelyeket ezen a szinten már nem szabad beszedni. A második negyedtõl egy felfogásában teljesen új csapat játszott. Jól védekeztünk, segítettünk a társaknak, nem lövöldöztük el rosszul a labdát és dobtunk néhány gólt is. Kiegyenlítetté vált a mérkõzés. Az utolsó három negyedért dicsérni tudom a csapatot.