A DVSE a héten hivatalosan is bemutatta negyedik, eddig utolsó nyári igazolását. A 23 éves játékos nagy várakozásokkal érkezett új állomáshelyére.

Az elsősorban balszélső poszton bevethető játékos a Budapest Honvéd utánpótlásában nevelkedett, ahol végigjárta a korosztályos csapatokat. A felnőttek között a 2017-2018-as szezonban mutatkozott be a Szeged játékosaként, ahonnan az útja a Tatabányához vezetett. 

A TVSE-t három éven át erősítette, a legutóbbi szezonban 28 góljával az együttes húzóembere volt. Habár a Bányász az előző szezon végén kiesett, Korbán idén is a legjobbak között bizonyíthat. „Nagyon örültem a Debrecen megkeresésének. Mikor Süveges Máté, a DVSE vezetőedzője felhívott, nem sokat gondolkodtam és szinte egyből rábólintottam a lehetőségre. A minőségi igazolásoknak köszönhetően az elmúlt évhez képest mindenképp erősebb a debreceniek kerete, remélem, ehhez én is hozzá tudom majd tenni a magamét. Nagyon erős bajnokság elé nézünk, de bízom benne, hogy magabiztosan bent fogunk tudni maradni, sőt, még meglepetést is okozhatunk.” – vélekedett Korbán, aki tagja volt a 2015-ben Bakuban megrendezett ifjúsági Európa-bajnokságon hetedik helyen végző válogatottnak.

Új játékosunknak sok sikert kívánunk és bízunk benne, hogy a TVSE után a DVSE együttesénél is ontani fogja a gólokat!

Hajrá DVSE!