Az április 26-i bajnoki fordulóban Kaposvárra utaztunk. Serdülõink kapkodva és teljesen szétesve játszottak, botrányos játékvezetés mellett katasztrofális vereséget szenvedtek. Gyermek csapatunk jól küzdött, de elvesztve kulcsembereit nem volt esély a szoros mérkõzésre. Egyedül az „ifjúsági” csapat okozott örömet. Gyõzni õk sem tudtak, de igazi tartásról tettek tanúbizonyságot.

 

Országos Gyermek Bajnokság

2009. április 26. Kaposvár

 

Kaposvári VK – Debreceni VSE

18 – 6  ( 5-1, 4-2, 5-2, 4-1 )

 

DVSE: Kiss A. – Szabó B., Kiss D., Orosz T., SZABÓ M. (2), PÉTER D. (2), Rózsa B. (1),

Csere: Tamás M., Litauszki T., Hegedûs Á., NOVOTNI M. (1), Nagy Zs., Nagy M., Tóth A. (kapus), Edzõ: Kardos Sándor, Éder Zsolt

 

Gól emberelõnybõl: 3/10 ill. 1/6

Gól ötméteresbõl: 2/2 ill. 0/1

 

Edzõi értékelés: Mindkét csapatra hatott az elõzõ mérkõzés hangulata, csak amíg a kaposváriakra pozitívan, ránk negatívan. Folytatódott a kapkodó játék, amelybõl, az ellenfél lefordulásokból ért el gólokat. Kulcsembereink közül ezúttal Szabó Matyi játéka emelkedett ki. Gólerõs centerünk Rózsa Bence most nem tudott a meccsre koncentrálni, másfél negyed után cserével kiállították. Péter Dávid gólokat lõtt, de õ sem bírta cérnával az ellenfél provokatív játékát. Ezekkel együtt sincs ekkora különbség a két csapat között. A sok kapott gól figyelmetlen védekezésünknek volt köszönhetõ. Novotni Máté szélrõl lõtt gólja miatt érdemel dicséretet. Minden meccsbõl lehet és kell tanulni, ebbõl nagyon sokat.

Közte hét

2009. november 24. - 3:11

Rózsa-ötös Szentesen

2008. november 22. - 10:44