A kiemelt utánpótlás bajnokság 8. fordulójában mind a három korosztályos csapatunk győzelmet aratott – idén első alkalommal fordult elő ilyen szép siker, de reméljük, nem utoljára! A játéknapon a debreceniek a Kaposvárt fogadták a Zákány utcán.

Elsőnek a serdülők csobbantak vízbe. Kádár Kálmán együttese az előző hétvégén magabiztos 14-7-es győzelmet aratott a Kecskemét otthonában, így bizakodva várhatta a mostani találkozót is. Sokáig a mieink akarata érvényesült, a végét azonban sikerült izgalmassá tenni. A záró negyed előtt 13-9-re vezetett a DVSE, az utolsó nyolc percben azonban felzárkózott a Kaposvár és még az egyenlítésért is támadhatott. A hazaiak védelme azonban a legjobbkor zárt, amely nagyon fontos három pontot ért a 15-14-es győzelemnek köszönhetően, melyből Fedac Dominic és Szilágyi Ábel 4-4, Borsos Bence és Pataki Ábel pedig 3-3 góllal vették ki a részüket.

(Szilágyi Ábel négyszer volt eredményes. Fotó: Nagy Anita)

A gyermek kiemelt bajnokságban Fehér László együttese első idei győzelmére pályázott. Hasonló szándékkal érkeztek a kaposváriak legfiatalabbjai is Debrecenbe, akik alaposan be is kezdtek. Félidőben 5-4-re vezettek, a harmadik negyedben pedig már három is volt közte. A DVSE azonban egy huszáros hajrával előbb egyenlített, az utolsó negyedben pedig végképp bedarálta ellenfelét. A vége 13-9 lett, így meglett az első győzelme a „kicsiknek” is. A meccs legeredményesebb játékosa a 6 gólig jutó Paulovich Péter volt.

(Paulovich Péter meg sem állt hat gólig. Fotó: Nagy Anita)

A napot az ifik zárták, akik szintén első hazai győzelmükre hajtottak az idei kiírásban. Kádár Kálmán játékosai egy 14-3-as Kecskemét elleni idegenbeli sikerrel hangolódtak az összecsapásra, a lendület pedig hálistennek kitartott a Kaposvár ellen is. Ellenfelünk a negyedik negyedben szerezte meg első gólját a mérkőzésen, ekkor mi már hatnál jártunk. Erre sikerült még rápakolni hármat, egy vendég gól ellenében, a lefújásnál 9-2 állt az eredményjelzőn. Mercs Dániel 3, Fedac Dominic pedig 2 találattal járult hozzá a sikerhez.

(Mercs Dániel hű maradt sapkaszámához: három találatot jegyzett a hétvégén. Fotó: Nagy Anita)

Háromból három győzelem egy szép vasárnap délután! Csak így tovább Srácok!
Hajrá DVSE!

Mérkőzések látogatása

2021. november 18. - 15:36