Kis túlzással a lét a tét a DVSE-Master Good hétvégi bajnoki mérkőzésén. Süveges Máté együttese a közvetlen rivális Szentest fogadja hazai medencében az OB1 20. fordulójában. Győzelem esetén a debreceniek megelőznék a tabellán ellenfelüket és nagy lépést tennének a bennmaradás felé.

Legutóbbi három hazai mérkőzéséből kettőt megnyert, a jó szériát pedig szombaton folytatná a DVSE-Master Good. A debreceniek a Kaposvár és az Eger ellen is begyűjtötték a három pontot és ezzel a céllal készültek a héten a Szentes ellen is.
Igyekszünk tovább javítani a mérlegen. Ez a mérkőzés, egyébként leegyszerűsíti a bajnokságunkat, mert aki nyer, az valószínűleg játszhat a bennmaradásért. Nagy a tét, de nyugodtan készültünk a héten a srácokkal. Bízunk magunkban, egymásban és a hétvégi sikerben.” – nyilatkozta a legutóbbi siker alkalmával, az egriek ellen győztes gólt szerző Török Béla.

(Török Béla bízik a sikeres szereplésben. Fotó: Nagy Anita)


A tabella 13. helyén álló szentesiek idén még nyeretlenek és mindössze egy ponttal gyűjtöttek többet, mint a DVSE. A vendégeknél a gyenge szereplés miatt a héten edzőváltás történt, Pellei Csabát Szilágyi Péter váltotta a csapat kispadján. Eddigi két győzelmükből egyet pont a debreceniek ellen arattak, ősszel 12-7-re nyertek hazai környezetben. Reméljük, most a mkieink kerülnek ki győztesként és előzni tudnak a debreceniek a tabellán.
A Szentes egy fura ellenfél, mert van 1-2 gyorsabb, jobb úszó játékosuk, akik gyors játékot preferálnak és vannak lassabb játékosaik is és a kettő egyvelegét adják ki. Azt gondolom, hogy nekünk a saját játékunkat kell rájuk erőltetni és akkor siekresek lehetünk. Tudjuk, hogy komoly téttel bír ez a meccs, de nem szabad, hogy ez rányomja a bélyegét a teljesítményünkre. Az első perctől kezdve koncentráltan, a taktikát betartva kell játszanunk és akkor remélem, mi örülhetünk a végén.” – vélekedett Süveges Máté, csapatunk vezetőedzője.
A DVSE-Master Good – Metalcom Szentes bajnokit szombaton este hat órától játsszák a Debreceni Sportuszodában. A találkozót a DVSE Youtube csatornáján is élőben követhetik kedves szurkolóink, de mindenkit arra buzdítunk, hogy látogasson ki a Debreceni Sportuszodába ezen a nagyon fontos mérkőzésen és a helyszínen buzdítsa az együttest!
Hajrá DVSE!