Mint ismeretes, három új érkező már biztosan a DVSE sikeréért küzd majd a Süveges Máté vezette újraformálódó csapatban. A tapasztalt játékosok mindenképp erősítést jelentenek együttesünknek és már nagyon várják, hogy bizonyítsanak az új közegben.

“Úgy vélem, a rutin és a tapasztalat az, melyet képviselek ebben a fiatal, dinamikus együttesben. Nagyon jósolni még nem merek a helyezésekkel kapcsolatban, hiszen nem ismerjük még egymást és a mezőnyt sem. Bízom benne, hogy példát tudok mutatni majd a társaknak is és egy eredményes idény vár ránk.” – nyilatkozta a világbajnoki ezüstérmes, Magyar Kupa és LEN Kupa-győztes Török Béla, aki Egerből érkezett a piros-fehérekhez és jövőhéten csatlakozik be a munkába. A korábban a válogatottban is szereplő játékos hátsó átlövőként erősíti majd a mieinket.
“Máté keresett meg és tetszett az a terv, amit felvázolt a DVSE jövő évével kapcsolatban. Nagyon erős lesz az idei bajnokság, de szerintem ebben a csapatban benne van a potenciál és akár a 7-8. helyre is odaérhetünk. Bízom benne, hogy a csapat húzóembere leszek és tudom segíteni a többieket az eddig megszerzett tapasztalatommal.” – jelentette ki a BL-győztes, többszörös magyar bajnok Fülöp Bence, aki Szentesről érkezett Debrecenbe. A balszélső, hátsó átlövő poszton bevethető játékos korábban többek között a Szolnok, a Honvéd és a Vasas színeiben is játszott.
“Utánpótlás után Debrecenben kezdtem meg első felnőtt szezonomat, illetve utána még két szezont töltöttem itt. Ezek mellett még a középiskolai utolsó évemet és később az egyetemet is itt végeztem el. Ez idő alatt szívemhez nőtt Debrecen, a szurkolók, a csapat és az uszodai közeg. Így örültem, hogy adódott lehetőség visszatérnem. Izgatottan várom a csapattal és Süveges Mátéval a közös munkát.” – mondta Somlai Tamás, akinek nem lesz ismeretlen a Debreceni Sportuszoda és annak közönsége, hiszen három év után tért vissza a  DVSE csapatához. A korábban már három szezont nálunk eltöltő balkezes, jobbszélső játékos a Szegediektől érkezett hozzánk.
 Az, hogy lesz-e még érkező együttesünkhöz, hamarosan kiderül, de addig is jó munkát Srácok!
Hajrá DVSE!