2022, és egyben az idény első sikerére készül a DVSE-Master Good vízilabdacsapata. Az együttes hétvégén a Kaposvárt fogadja. A második fordulóban épp, hogy elmaradt a debreceniek pontszerzése a somogyi megyeszékhelyen, most viszont csakis a győzelem elfogadható.

Együttesünk a tavaszi szezon egyik legfontosabb mérkőzése előtt áll, hiszen a szintén a tabella második felében tanyázó Kaposvár érkezik szombaton a Debreceni Sportuszodába. Ősszel a somogyiak nyertek 11:9-re úgy, hogy az utolsó percben az egyenlítésért támadhattak a debreceniek.
„Hogyha már csak a szezon eleji fordulóból indulok ki, akkor egy nagyon brusztos mérkőzés lesz. Az igaz, hogy vezettek mindig 1-2 góllal, de most a csapat célja az, hogy ezeket az 1-2 gólos előnyöket magunk felé fordítsuk és mi vezessünk az egész mérkőzésen végig. Tudjuk, hogy nagy a tét, de ez nem szabad, hogy görcsössé tegyen minket, szeretnénk kiélvezni a játékot.” – vélekedett a találkozó előtt Macsi Martin.

(Macsi Martin reméli, hogy meglesz az első három pont. Fotó: Nagy Anita)

A kaposváriak eddig négy győzelem és három döntetlen mellett hétszer kaptak ki az OB1-ben. 2022 első játéknapján 22:10-es vereséget szenvedtek a Ferencváros otthonában, akárcsak a DVSE, amely a címvédő Szolnok ellen kapott ki 15-9-re. Süveges Máté együttese még nyeretlen a bajnokságban, de remélhetően szombaton megszakad a negatív széria.
„A Kaposvár az egyfelől egy nagyon fizikális, brusztos játékot játszik, másfelől viszont nagyon nagyon pörgős iramot próbál diktálni. Nekünk nem ezt kell felvennünk, ezt a játékstílust, nekünk a saját játékunkra kell törekednünk és arra, hogy megabáljuk rájuk erőltetni a mi stílusunkat.” – nyilatkozta Süveges Máté vezetőedző.
A DVSE-Master Good – Kaposvári VK bajnokit szombaton délután négy órától játsszák a Debreceni Sportuszodában. A találkozót a DVSE Youtube oldalán élő stream-en is nyomon lehet követni.
Mindent bele Srácok! 

Két sima, két fordított

2022. január 11. - 20:15

Megvan az első győzelem!

2022. január 15. - 18:24