A '95-ös gárda múlt heti három meccsével még adósak voltunk. A srácok Szentesen megmutatták, hogy jó úton járnak és hónapról hónapra faragnak a kezdetben még jelentõsnek tûnõ hátrányukból a rutinos riválisaikkal szemben.

 

A DVSE ’95-ös korosztályú csapata Szentesen játszotta a soros bajnoki fordulóját a múlt hétvégén. A Kardos Sándor edzõ által vezetett srácok bizony alaposan meglepték ellenfeleik nagy részét, mivel az õszi idénykezdethez képest már most látható, mennyit fejlõdött a társaság. A kezdeti, akár húszgólos vereségek után (szóltunk már róla, de továbbra se feledjük, hogy a mostani a tanulóév ennek és a ’96-os brigádnak) eljutottak odáig a fiúk, hogy egy-egy negyedet már el-elcsípnek rutinosabb ellenfeleiktõl, illetve a védekezés is kezd összeállni. 

Ahogy a tréner is mondta, egyelõre a támadások befejezése (fõleg a mérkõzések vége felé, amikor már fejben és testben is elfáradnak a játékosok) az, amin még sok csiszolnivaló van. Meg persze minden máson is. Ettõl függetlenül a helytállásért, valamint a szezon során végbement fejlõdését csak dicsérni lehet a legfiatalabbakat. Csak így tovább!

 
Május 10.
Csongrád – Debreceni VSE
16-3 (4-1, 0-0, 7-1, 5-1)
 
DVSE: Tóth A. – Tamás M., SZABÓ M., Hegedûs Á. 1, Bugjó K., GYULAI D. MACSI P. 1. Cserék: Gál L. (kapus), KISS D., Tóth L., GERGELY B. 1, Nagy Zs., Kovács T., Atyi L. Edzõ: Kardos Sándor.
 
Gól emberelõnybõl: 5/3, ill. 1/0.
Gól ötméteresbõl: 1/0, ill. 1/0.
 
Május 10.
Debreceni VSE – Szentes
4-15 (1-6, 2-5, 0-1, 1-3)
 
DVSE: Gál L. – Tamás M., Hegedûs Á., Száraz P., Kiss D., GYULAI D., SZABÓ M. 4. Cserék: Tóth A. (kapus), Szathmári Zs., Tóth L., Gergely B., Nagy Zs., Macsi P., Bugjó K. Edzõ: Kardos Sándor.
 
Gól emberelõnybõl: 3/0, ill. 4/1.
Gól ötméteresbõl: 1/1, ill. 1/1.
 
Május 11.
Debreceni VSE – Szeged
3-11 (1-1, 0-2, 1-5, 1-3)
 
DVSE: Tóth A. – Tamás M., SZABÓ M. 2, KISS D., Bugjó K., GYULAI D., MACSI P. 1. Cserék: GERGELY B. (kapus), Nagy Zs., Tóth L., Szathmári Zs., Atyi L., Kovács T., Száraz P. Edzõ: Kardos Sándor.
 
Gól emberelõnybõl: 2/1, ill. 2/1.
Gól ötméteresbõl: -, ill. 2/1.
————————————————————————-
Ezzel a korosztállyal kapcsolatban is várunk fotókat, mert egyelõre kevés van, de egyébként is, akinek a szülõk közül vannak bármelyik csapatról képei, küldjék el a
kopikop@gmail.com emilre, nagyon szívesen tesszük fel a honlapra alkalomadtán (ha kicsit gyengébb minõségû, az sem baj), amíg ki nem alakul a saját képarchivumunk. 

Köszönettel: Koppányi Szabolcs (honlap)