A felnõttcsapatunk április 19-én reggel 9-tõl kezdõdõen az aktuális bajnoki fordulójának meccseit játssza a debreceni Városi Sportuszodában. Kuriózumként említendõ, hogy a DVSE csatlakozott az ugyancsak ezen a napon zajló egyetemi Sportnap rendezvényeihez, amelyek a Kassai úti campus területére összpontosulnak (mellette a DEAC sportttelepe, az Agrár területe, stb. is helyszíne lesz a mintegy 30 sporteseménynek)! Többet ezekrõl a www.sport.unideb.hu honlapon. A mieinknek pedig sok sikert a két találkozóhoz!

 

DVSE OB II-es /felnõtt/ bajnoki forduló – ÁPRILIS 19. SZOMBAT
Helyszín: Debrecen Városi Sportuszoda (50 m-es fedett medence), Debrecen, Zákány u. 1.
 
idõpont                                                       párosítás
 
09:00 óra    Debreceni VSE – AQUA SE Nyíregyháza
10:15 óra     Miskolc-Tapolcai Kékhullám SC – VUK Miskolc      
11:45 óra     Debreceni VSE – VUK Miskolc      
13:00 óra      Miskolc-Tapolcai Kékhullám SC – AQUA SE Nyíregyháza

Elõzmény:

Õsszel a fenti csapatok ellen két érdekes meccset vívott a DVSE. A nyírségi AQUA gárdáját simán 12-4-re verték a mieink, ám a VUK Miskolctól 3-0-s vezetést követõen, drámai körítéssel, „sikerült” 3-5-re kikapnia a srácoknak. A szombati tornán tehát reggel egy simább gyõzelem, míg 11.45-kor egy izgalmasabb derbi néz ki.  
Tudnivaló:
A nézõk ingyen tekinthetik meg a találkozókat (tehát csak a nézõtérre menve nem kell fizetni). Utána, vagyis 15-17 óra között a a lelátón helyet foglalók (és aki akkor jön ki az uszodába) ingyen úszhatnak a Debreceni Egyetem által szervezett nagyszabású Sportnap keretében. Elõtte, akinek kedve van, dobálhat a mintegy fél óra hosszat a vízben hagyott labdákkal (úszás elõtt).

A DVSE OB II-es csapata a bajnokságban a 6. helyen áll jelenleg a Keleti csoportban.

Érdekesség:

A DVSE vezetõedzõje Éder Zsolt korábban éppen a VUK-nál dolgozott, alapítója volt. 

Szép ez az iksz is

2010. március 17. - 11:24

Lemondott az elnök

2010. augusztus 01. - 8:11