Háromból két utánpótlás együttesünk győzött a kecskeméti Sportiskola ellen csütörtökön a kiemelt bajnokság középszakaszában. A Cívis Póló serdülő és ifjúsági csapata hozta a kötelezőt, a legfiatalabbak viszont ezúttal pont nélkül maradtak.

A sort az alsóház éllovasa, a serdülő csapat nyitotta, amely esélyesként ugrott vízbe a sereghajtó Kecskeméti Sportiskola ellen. Kádár Kálmán sokra hivatott legényei nem is vesztegették az idejüket és rögtön az első negyedben háromgólos előnyre tettek szert. A második nyolc percben megérkezett a vendég csapat is a mérkőzésbe, de legközelebb akkor voltak a házigazdához, mikor felzárkóztak egy gólra a játékrész közepén. A CPVSE gyorsan ritmust is váltott és szép lassan ellépett ellenfelétől. A harmadik negyed a KESI-nek sikerült jobban, a záró felvonás elején pedig már csak eggyel mentek a debreceniek. Az utolsó negyedben aztán megrázta magát a vendéglátó és a hat gólig jutó Pataki Ábel, valamint a négy találatot jegyző Fedac Dominik vezetésével 14-7-re nyert. Kádár Kálmán serdülői a sikerrel megerősítették az első helyüket a tabellán. 

(Pataki Ábel meg sem állt hat gólig)

Nem sokkal később a gyermek korosztályé volt a főszerep. A CPVSE a hetedik, a kecskemétiek pedig a harmadik helyről várhatták a találkozót, a tabellán elfoglalt helyezés azonban nem látszott meg az első félidőben. Takács Levente szerezte meg a vezetést a hazaiaknak, a második negyedben pedig Göblyös Barna növelte a debreceni gólok számát. Takács Levente újabb találata 3-2-es KESI vezetésnél az egyenlítést jelentette, de sajnos ezzel fiatal csapatunk az összes puskaporát ellőtte. Fordulás után a harmadik és a negyedik nyolc percet is 2-0-ra elbukta Fehér László csapata, így a végén a Kecskemét 8-3-as sikert ünnepelhetett. A mieink maradtak az utolsó előtti, hetedik helyen. 

(Takács Levente kétszer volt eredményes)

Zárásként szerencsére jöttek a nagyok és gondoskodtak róla, hogy pozitív maradjon a mérleg. Kádár Kálmán ifjúsági csapata férfias küzdelmet vívott ellenfelével. Az első negyed után eggyel ment a CPVSE, a félidőben pedig már három gól volt a két csapat közötti különbség. A harmadik nyolc percben közelebb zárkózott a Kecskemét, de az egyenlítés nem jött össze. A záró felvonásban hatékonyan hajrázott a házigazda és végül 12-9-es győzelmet aratott, mellyel feljött az ötödik pozícióba. A sikerből Pusztai András 3, Fedac Dominic, Mercs Dániel és Kis Ferenc 2-2 találattal járult hozzá. 

(Pusztai András három találatot jegyzett)

Utánpótlás együtteseink a következő játéknapon a Honvéd otthonába látogatnak.

Hajrá CPVSE!