Komoly erőpróba előtt áll a DVSE – Master Good. A debreceni pólósok a hétközi fordulóban a Budapest Honvédot fogadják. A hazaiak bíznak benne, hogy jó játékkal meg tudják lepni a több olimpiai és világbajnokot felvonultató fővárosiakat.

Együttesünkre másfél hét kihagyás után újabb fontos megmérettetés vár, szerdán a hatodik helyen álló Honvéd érkezik a Zákány utcára.  A debreceniek az előző fordulóban nagyon közel álltak a sikerhez a Miskolc ellen, de a végén elúszott a mérkőzés.
„A Miskolc ellen sokáig nagyon jól játszottunk, aztán mikor felzárkózott az ellenfél, kapkodni kezdtünk, ami nagy hiba volt. Ezeket a szituációkat jobban kell kezelnünk és persze állandósítani azt a jó formát, amit ellenük nyújtottunk az első két negyedben.” – nyilatkozta Süveges Máté.
A Honvéd ellen várhatóan még nehezebb dolga lesz a debrecenieknek.
„A Honvédnak van egy különleges védekezése, amely van, amikor nagyon jól működik, máskor kevésbé hatékony. Remélem, most utóbbi lesz igaz és meg tudjuk lepni őket támadásban, védekezésben viszont továbbra is élesednünk kell.” – tette hozzá a DVSE – Master Good vezetőedzője.

(Török Béla bízik a jó szereplésben. Fotó: Nagy Anita)

Szivós Márton csapatában olimpiai – Hosnyánszky Norbert – és világbajnok – „Hosi” mellett a Decker-tesók, Ádám és Attila – játékosok képviselik a rutint, őket pedig fiatal és ambiciózus társak egészítik ki. Habár az elmúlt öt meccsükből mindössze egyet nyertek meg – az Egert verték otthon 12-7-re – rendszerint partiban vannak a nagyobb csapatokkal is.
„Ellenfelünk a bajnokság legjobbjainak is megnehezíti a dolgát, viszont a kisebb együttesekkel is megszenvedett már nem egyszer. Nagyon fontos lenne végre a csapatunknak egy pozitív visszacsatolás, hogy amit eddig csináltunk, annak van értelme. Egyelőre csak hiszünk ebben és hogy ez ne csak hit formájában nyilvánuljon meg, hanem bajnoki pontban, pontokban, az nagyon fontos lenne. Abszolút nem tartom legyőzhetetlennek ezt a Honvédot. Kiváló játékosaik és egy remek edzőjük van, de nem szabad magunkat sem lebecsülni. Bátor, fegyelmezett és koncentrált játékot várok magunktól.” – nyilatkozta csapatunk tapasztalt játékosa, Török Béla.

A DVSE-Master Good – Budapest Honvéd bajnokit szerdán este negyed nyolctól játsszák a Debreceni Sportuszodában. A találkozót a DVSE Youtube csatornáján élőben követhetik a kedves szurkolók.
Hajrá DVSE!