A BVSC-Zugló otthonában ugrik medencébe a DVSE-Master Good szombaton az OB1 10. fordulójában. Habár az összecsapás toronymagas esélyese a vendéglátó, együttesünk szeretne méltó ellenfele lenni a zuglóiaknak.

A két csapat legutóbb a Magyar Kupa selejtezőjében találkozott szeptember közepén, akkor kettős győzelemmel – 19-8 otthon, 23-9 Debrecenben – Kemény Kristóf együttese jutott tovább.
A fővárosiak azóta sem lettek gyengébbek, amelyet a legutóbbi fordulóban is bebizonyítottak a Ferencváros elleni rangadón. A végig kiélezett mérkőzésen a BVSC nagyon közel állt a bravúrt jelentő pontszerzéshez, de két másodperccel a vége előtt jött Varga Dénes és megszerezte a győztes találatot, kialakítva a 7-6-os végeredményt.
Hasonló helyzetben voltak a mieink is hét közben a pontszerzést illetően. A szezon legjobb teljesítményét nyújtó DVSE az utolsó másodpercekben az egyenlítésért támadhatott a Honvéd ellen, de nem járt szerencsével, így továbbra is várni kell az első bajnoki pontra. 

(Macsi Patrik két meccsen hét gólt lőtt a BVSC-nek a kupában. Fotó: Nagy Anita)


A fővárosi kék-sárgák jóval kedvezőbb helyzetben vannak: hat győzelemmel és három vereséggel a tabella ötödik helyén állnak és szorosan tapadnak az élbolyhoz.
Az előző két mérkőzésen, a Miskolc és a Honvéd ellen mutatott játékunk bizakodásra ad okot, ezt szeretnénk tovább csiszolni a BVSC ellen. A Magyar Kupában két nagyarányú vereséget szenvedtünk ellenfelünktől, bízom benne, hogy most egy szorosabb találkozót játszunk majd velük. Célunk, hogy a saját játékunkra koncentráljunk és megnehezítsük a dolgukat.” – nyilatkozta a találkozó előtt Macsi Patrik, aki a kupapárharc során két meccs alatt hétszer vette be a zuglóiak kapuját.

A BVSC-Zugló – DVSE-Master Good bajnokit szombaton délután öt órától játsszák a Szőnyi úton.
Mindent bele Srácok!