Két mérkőzéssel megkezdődött Miskolcon az Észak-keleti Baby I. korcsoport bajnoksága. Örvendetes, hogy 10 csapat nevezett. Több egyesület is két csapatot indított. Sajnos mi még nem tartozunk ezek közé, de szépen alakul a létszámunk.

Továbbra is érvényesül az az elv, hogy nincs eredmény számolás és közlés, valamint érvényben van a sorcsere szabály.

13 fős csapattal utaztunk busszal. Jó hangulatban telt az út odafelé, visszafelé – a jó játék miatt – még vidámabb volt a hangulat.

 

Első mérkőzésünk Nyíregyháza második csapata ellen nem okozott nehézséget. Szebbnél szebb gólokat dobtak a gyerekek, szüleik, hozzátartozóik, szurkolóik (… és edzőik) legnagyobb örömére. Az első negyedben kifejezetten ügyesen játszott csapatunk, és nagyon jó volt látni, hogy passzolgatva, egymást keresve, igyekeznek kijátszani a helyzeteket. A sok-sok gól kicsit összezavarta a tisztán látásunkat, ezzel háttérbe szorítva, hogy CSAPAT vagyunk, és CSAPAT-ként kell játszanunk. Erre meccs közben, és meccs után is fel kellett hívni a figyelmet. Bár nincs eredmény számolás, azért mindenképp dicséretes, hogy csaknem mindenki dobott gólt, és kapott gól nélkül fejeztük be a mérkőzést.

Második mérkőzésünk az Octopus (Veresegyház) ellen nehezebbnek ígérkezett. Erős felépítésű játékosok alkották csapatukat, de ez sem zavarta pólósainkat. Nagy kedvvel, és lelkesedéssel játszottunk. Szép megoldások, eredményes lövések jellemezték támadásainkat, és bár néhányszor a hálónkba került a labda, azért vízilabda tudásbeli fölényünk jól látható volt.

Köszönöm a szülőknek, hozzátartozóknak, érdeklődőknek a szurkolást.

 

Éder Zsolt

 

Szülői értekezlet

2019. december 03. - 15:10