A Szeged elleni balul sikerült hazai meccs után a hétvégén idegenben ugrik medencébe a sikeresebb folytatásért a DVSE-Master Good. Együttesünket a 12. helyen álló Szentes látja vendégül.

Közvetlen riválisunk szeptember tán legnagyobb meglepetését okozta, amikor a második meccsén 13-10-re legyőzte a nemzetközi kupában is érdekelt BVSC-Zugló csapatát. Az eredményes folytatás azonban egyelőre várat magára, hiszen azóta nem sikerült pontot szerezniük a szentesieknek, igaz, nem volt könnyű a sorsolásuk. A Szeged elleni megyei rangadón meglehetett volna az esély a pontszerzésre, a Szolnok-Vasas-Fradi trió azonban olcsó közhellyel élve „más kávéház”.

Pellei Csaba együttesével kapcsolatban egyébként szép emlékeink lehetnek, mivel tavaly otthon és idegenben is 10-9-es győzelmet ünnepelhettünk. Pusztán erre alapozni persze nem lenne bölcs dolog, de bízzunk benne, hogy a csapat végre rátalál a helyes útra és megszerzi első pontját, vagy rögtön pontjait az OB1-ben.

(Somlai Tamás bízik benne, hogy végre sikerrel járnak. Fotó: Nagy Anita)

„A Szeged ellen nagyon szerettünk volna pontot, pontokat szerezni, de sajnos nem jöttek ki a dolgok. Főleg elől hibáztunk sokat és ott voltak pontatlanságok. A védekezésünk helyenként jól működött, habár kaptunk néhány balszerencsés gólt, amire mindenképpen jobban kell figyelnünk a folytatásban. Kielemeztük a hibákat és rögtön hozzá is láttunk felkészülni a Szentesből. Ellenfelünk sincs éppen a legjobb formában a szerzett pontok tekintetében, így remélem, el fogjuk tudni kapni őket. Szentesen mindig nehéz nyerni, de bízom benne, hogy a rengeteg munka, amit elvégeztünk az elmúlt időszakban, végre kifizetődik és sikeresek leszúnk szombaton.” – nyilatkozta Somlai Tamás a találkozót megelőzően.

A Metalcom Szentes – DVSE-Master Good bajnoki szombaton este hat órától kezdődik.

Mindent bele Srácok!

 

Tovább tart a vesszőfutás

2021. november 03. - 20:07