Az Országos utánpótlás bajnokság felsőházának 2. fordulójában a Vasas korosztályos csapatait láttuk vendégül. Gyerek csapatunk ezúttal árnyéka volt önmagának, és tízgólos vereséget szenvedett az angyalföldiektől. A serdülők és az ifik már jóval szorosabb meccset játszottak, Kádár Kálmán tanítványai egy góllal kaptak ki, míg Kardos Sándor együttese a jó kezdés ellenére végül büntetőkkel maradt alul.

Fiú Ifjúsági Országos Bajnokság

CPVSE – Vasas SC 9-10 (1-2, 3-2, 2-1, 3-5)

CPVSE: Csiszár – Oltean 1, Krasznai 5, Tőzsér 2, Nagy Norbert, Farkas 1, Kardos csere: Hajdu, Varga, Csikortás, Nagy Noel.

edző: Kádár Kálmán

Kádár Kálmán: Úgy kellet elkezdenünk a mérkőzést, hogy nem volt teljes a létszám sérülések miatt, illetve két játékosunk még nem volt teljesen felépülve. Ennek ellenére egy nagyon izgalmas mecset, játszottunk, melyből sajnos ők jöttek ki győztesen. Most a támadó játékunk volt döcögősebb, egyénileg próbáltuk megoldani, ami nem jött be. Legközelebb sokkal nagyobb taktikai fegyelemre lesz szükségünk, hogy nyerhessünk.

Fiú Serdülő Országos Bajnokság

CPVSE – Vasas SC 19-20 (7-4, 4-4, 3-6, 1-1, 4-5)

CPVSE: Pataki B. – Csikortás 1, Tőzsér 11, Nagy Norbert 2, Fedac 2, Nagy Noel, Kis csere: Szabó, Borsos, Szilágyi 1, Pataki Á 1.

edző: Kardos Sándor

Kardos Sándor: Az első negyedben egészen jól kezdtünk, amit az is mutat hogy nem csak ötméteresből vagy fórból, hanem akcióból is többször sikerült gólt szereznünk. A második negyedben, ahol már lehet zónázni is, már nem tudtuk kihasználni a centerünket, és az ő zónájuk ellen sem mozogtunk jól . A harmadik negyedben talán fizikálisan és fejben is elfáradtunk ott már csak egy akció gólt tudtunk lőni. A negyedik negyed viszont egész jó védekezéssel egy- egyes döntetlent hozott. Ebben bajnokságban ha döntetlen a mérkőzés vége, akkor ötméteres párbajban kell eldönteni ki győz , itt viszont sajnos alulmaradtunk. Ezt a mérkőzést úgy gondolom hoznunk kellett volna, ezért vállalom a felelősséget. Igyekszünk többet tanulni és készülni a következő mérkőzésekre.

Fiú Gyermek Országos Banokság

CPVSE – Vasas SC 8-18 (2-6, 0-5, 4-3, 2-4)

CPVSE: Aradi – Borsos 1, Szilágyi 1, Szabó, Dobó-Nagy 1, Pataki Á., Fedac 5 csere: Rajna – Szűcs, kiss, Porcsin, Székely, Megyeri-Kardos, Balogh.

edző: Szabó Bence

Szabó Bence: Sajnos már mérkőzés előtt voltak olyan jelek, amelyek azt mutatták, hogy erre a mérkőzésre nem száz százalékkal koncentrálunk. A péntek esti edzésen sem úgy teljesített a gárda, ahogy azt egy meccs előtti utolsó edzésen kellene. Vasárnap a mérkőzés előtti megbeszélésre is többen késve érkeztek. Ilyen hozzáállással nem lesz esélyünk senki ellen nyerni. Hiába volt ez a Vasas egy előzetesen legyőzhető csapat, sikerült magunkat megverni már a mérkőzés megkezdése előtt. Ez a mentalitás meg is hozta az eredményét az első félidő után már 2-11 volt az állás, ami elfogadhatatlan. Most néhány hétig nem lesz mérkőzésünk, így van idő mindenkinek fejben helyretenni a dolgokat, hogy mégis mit akar ettől a sporttól, és ha céljai vannak, akkor változtatni kell pár dolgon, a következő hetekben.

Tagdíj tartozás

2019. október 15. - 9:47