Míg az ifjúsági, serdülő, valamint gyermek csapataink a Debreceni Cívis Póló Vízilabda Sportegyesület jövője szempontjából sorsdöntő összecsapásokon csobbannak medencébe vasárnap, addig szombaton elrajtol a 2013/2014-es másodosztályú, OB I/B-s versenysorozat! A tehetséggondozó DEAC a fővárosba, Kardos Sándor tanítványai pedig Békéscsabára látogatnak a nyitófordulóban.

 

Az OB I/B csoportbeosztása: 

A csoport: Miskolci VLC, Kecskeméti Sportiskola, Eszterházy Károly Főiskola, Ceglédi Vasutas, PVSK-PSN, Angyalföldi Sportiskola, Honvéd Utánpótlás, Tatabányai Vízmű, BVSC-Zugló, Érd-MAFC

B csoport: Szegedi Vízipóló Suli, Bánki VSE, UVSE, Kanizsai VSE, Csabai Csirkefogók, Debreceni Cívis Póló VSE (DVSE), Hódmezővásárhely, Szolnoki VSK, Neptun VSC, DEAC (Vízisport Üzemeltető Kft.).

A két tízes alapszakaszának első három-három helyezettje játszik majd az első hat helyért és a feljutásért. Az őszi idény november 23-án zárul, a bajnokság március 14-én folytatódik majd.

A tehetséggondozó alakulatunk, a DEAC 18 órakor a Neptun otthonában veszi fel a harcot a házigazdákkal, míg Kardos Sándor legénysége 11 órától a Csabai Csirkefogók otthonában, a viharsarokban vizitál.

 

Férfi OB I/B Osztályú Országos Bajnokság, 1. forduló

2013.09.21.

Budapest – Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszoda, 18:00 NEPTUN – DEAC

Békéscsaba, 11:00 Csabai Csirkefogók – DVSE