Fiú Ifjúsági Országos Bajnokság 4. forduló

UVSE – DVSE 21-12 (5-6, 5-3, 4-0, 7-3)

DVSE gólszerzői: Fekete Gergő 7, Farkas Miklós 2, Macsi Martin 2, Melegh Milán.

Kádár Kálmán: Két negyeden keresztül a támadójátékunkkal még versenyben tudtunk maradni, de a védekezésünk sajnos már ekkor sem működött. A második félidőben pedig a támadásaink sem ültek úgy, mint előtte, és továbbra sem tudtuk tartani az ellenfelet, könnyű gólokat kaptunk. Az utolsó negyedre már mentálisan is szétestünk, így nagyarányú vereség lett a vége. Sajnos az ellenfelünk ezúttal minden poszton jobb volt nálunk.

Fiú Serdülő Országos Bajnokság 4. forduló

UVSE – DVSE 15-10 (3-1, 4-4, 3-2, 5-3)

DVSE gólszerzői: Tőzsér Dávid 4, Krasznai Bendegúz 4, Nagy Norbert, Barta Tóbiás.

Kardos Sándor: Nem jön még ki az a munka, amit az edzésen elvégeztünk, ennek ellenére én bízok a fiúkban, mert nagyon alázatosan és keményen dolgoznak hétről-hétre. Az első három negyedben partiban voltunk az UVSE-vel, ezt a teljesítmény meg kell tartanunk a jövőben. Ezt követően azonban fizikálisan és fejben is elfáradtunk, így megérdemelten nyert az ellenfelünk. Gratulálok nekik a győzelemhez.

Fiú Gyerek Országos Bajnookság 4. forduló

UVSE – DVSE 22-10 (4-1, 3-5, 7-3, 8-1)

DVSE gólszerzői: Fedác Dominik 4, Kis Ferenc 3, Mercs Dániel 2, Csikortás Dominik.

Szabó Bence: 20 percig tudtuk tartani a lépést Magyarország egyik legjobb utánpótlásműhelyével, de a harmadik negyed közepére elfáradtunk. Nekik jóval bővebb a keretük, így a mélyebb rotációnak köszönhetően felőröltek minket fizikálisan. Örülök neki, hogy két és fél negyeden keresztül egyenrangú ellenfeleik voltunk, ez eddig még senkinek sem sikerült a bajnokságban. A végén az addig kevesebbet játszóknak is lehetőséget biztosítottam, a végeredmény nem tükrözi a teljes mérkőzést.