Fiú Ifjúsági Országos Bajnokság

DVSE – UVSE 10-15 (2-4, 4-4, 3-6, 1-1)

DVSE: Csiszár – Katona, Farkas, Fekete 6, Kardos, Oltean, Macsi M. 1 csere: Kovács, Turcsányi 3, Ördögh, Soós, Krasznai.

Kádár Kálmán: Az újpest egy nagyon jó csapat, a korosztályban kiemelkednek, de az OBI-ben is képesek meglepetéseket okozni. Mi egy kicsit fáradtan mozogtunk, az elmúlt hetek azt gondolom, hogy mindenki számára megterhelőek voltak, de a küzdeni akarásra ezúttal sem lehetett ma panaszom.

Fiú Serdülő Országos Bajnokág

DVSE – UVSE 7-16 (4-4, 1-5, 1-5, 1-2)

DVSE: Molnár – Farkas, Krasznai 1, Tőzsér 5, Nagy, Barta, Ördögh 1 csere: Pataki – Mercs, Balogh, Hajdu, Varga, Burai, Kis.

Kardos Sándor: Egy negyedig tudtunk partiban lenni az újpestiekkel, ezt követően azért kiütközött a két csapat közötti különbség, nem véletlen, hogy a fővárosiak tele vannak utánpótlás válogatottakkal. Tanulunk a hibáinkból, és igyekszünk a jövőben kitolni ezeket a pozitív periódusokat.

Fiú Gyermek Országos Bajnokság

DVSE – UVSE 5-14 (1-5, 0-4, 3-3, 1-2)

DVSE: Aradi – Mercs 1, Pataki Kovács 1, Fedác 1, Nagy N. 1, Kis csere: Nagy B., Boros, Kiss, Szilágyi, Székely, Szabó, Fórián 1.

Szabó Bence: A múltkori mérkőzésünkhöz képest kevesebb gólt kaptunk, de a 14 kapott gól még mindig nagyon sok, főleg, hogy nagyjából a felét gyakorlatilag ajándékba adtuk. A helyzetkihasználással továbbra is gondjaink vannak, de igyekszünk edzéseken és videózások alkalmával kielemezni, és javítani a hibákat.