Mindhárom utánpótláscsapatunk magabiztos győzelmet aratott a hétvégén a PannErgy-MVLC-Miskolc ellen. Kádár Kálmán ificsapata az álmos kezdés után erődemonstrációt tartott, a második és a harmadik negyedben szerzett 13 góljának köszönhetően pedig kiütötte a borsodiakat. Kardos Sándor serdülői már az első félidőben lerendezték riválisukat, így visszatértek a győzelem útjára, csakúgy, mint Szabó Bence tanítványai, akik szintén 7 góllal verték riválisukat.

Fiú Ifjúsági Országos Bajnokság, 7. forduló

DVSE – PannErgy-MVLC-Misikolc 19-9 (2-3, 6-2, 7-2, 4-2)

DVSE: Csiszár – Turcsányi 1, Nagypál 1, Fekete 3, Oltean 2, Melegh 3, Macsi M. 4 csere: Kovács, Katona 4, Farkas, Soós, Kardos 1, Tőzsér, Hajnal.

Kádár Kálmán: Örülök, hogy komolyan vették a fiúk a mérkőzést, bár egy kicsit nehezen indultunk be, végig magabiztos játékkal egy megérdemelt győzelmet arattunk. Ennek ellenére van még hova fejlődnünk, az előttünk álló héten ki fogjuk elemezni a hibáinkat.

Fiú Serdülő Országos Bajnokság, 7. forduló

DVSE – PannErgy-MVLC-Misikolc 18-11 (5-1, 5-2, 3-3, 5-5)

DVSE: Molnár – Farkas 1, Krasznai 7, Tőzsér 7, Nagy 1, Barta 1, Ördögh 2 csere: Mercs, Burai, Hajdu, Nagyházi, Barta, Kis, Pataki.

Kardos Sándor: Örülök, hogy végre győzni tudtunk, nagyon kellett már ez a siker, ami lelkileg is jót tett a társaságnak. Annak ellenére, hogy most tudtunk nyerni, szerintem az elmúlt meccseken között volt olyan, amelyiken jobb teljesítményt nyújtottunk, de a legfontosabb, hogy végre három ponttal gazdagodtunk. Jó, hogy mindenkinek játéklehetőséget tudtam biztosítani, és pozitívum, hogy mindenki élni is tudott ezzel.

Fiú Gyermek Országos Bajnokság, 7. forduló

DVSE – PannErgy-MVLC-Misikolc 14-7 (3-2, 4-0, 3-2, 4-3)

DVSE: Aradi – Csikortás 2, Mercs 3, Pataki 1, Kovács 1, Fedác 3, Kis 3 csere: Kiss, Szilágyi 1, Szabó, Fórián, Göblyös, Rajna.

Szabó Bence: Nagyon érett, összeszedett játékot sikerült mutatnunk ezen a napon, csakúgy, mint a Fradi ellen a múlt héten. A különbség „mindössze” annyi, hogy ez a teljesítmény ezúttal magabiztos győzelmet ért. Minden mérkőzés előtt ezt a küzdeni akarást kérem a fiúktól, idén ez nagyjából a meccsek felén volt meg. Ez a különbség, ha odafigyelünk, és az elejétől koncentráltan végigvisszük a megbeszélteket, akkor bárkit képesek vagyunk legyőzni a bajnokságban.