13-6-os vereséget szenvedett a Honvéd otthonában a DVSE-Master Good az OB1 22. játéknapján. A debreceniek sokáig jól tartották magukat, az utolsó negyedben azonban túlságosan is kinyílt az a bizonyos olló.

Jól kezdte a találkozót együttesünk és három perc elteltével Takács Kristóf akciógóljával meg is szerezte. A házigazda a következő támadásból egalizált előnyből, majd az egykor a Honvédban is megfordult Fülöp Bence találatával ismét betalált a vendég együttes. A fővárosiaké volt az utolsó szó, így nyolc perc után 2-2 állt az eredményjelzőn.

Az olimpiai bajnok Hosnyánszky Norbert büntetőjével először a meccsen átvette a vezetést a vendéglátó, a negyed felénél pedig Decker Ádám növelte a Honvéd-gólok számát. Két perccel a félidő előtt ismét a világbajnok védő volt eredményes. A negyedben mindössze egyetlen debreceni találat született, Vismeg Botondnak köszönhetően, aki egy fórt értékesített. (6-3) 

(Takács Kristóf lőtte a DVSE első gólját.)

A harmadik negyed nem hozott sok találatot. Macsi Patrik emberelőnyből kettőre zárkóztatta fel a DVSE-t, melyre Hosnyánszky Norbert válaszolt büntetőtől. A záró felvonás előtt maradt a három gólos hazai előny. (7-4)

Az utolsó nyolc perc elején már néggyel ment a Honvéd, majd szép lassan ellépdelt ellenfelétől. A mieink első találatát Macsi Patrik szerezte a negyedben, a meccs utolsó gólját pedig Fülöp Bence jegyezte, beállítva a 13-6-os végeredményt.

E.ON férfi OB1, 22. forduló
Budapest Honvéd – DVSE-Master Good 13-6 (2-2, 4-1, 1-1, 6-2)
Gólszerzők: Decker 3, Hessels 3, Hosnyánszky 2, Ekler 2, Kiss B., Simon, Fekete B., ill. Macsi P. 2, Fülöp 2, Takács, Vismeg

Süveges Máté, vezetőedző, DVSE-Master Good
„Sajnos nagyon pontatlanok voltunk támadásban és a srácok sokszor nem tartották be azokat az utasításokat, melyeket előzetesen megbeszéltünk és alaposan be is gyakoroltunk az elmúlt időszakban. Rengeteg munka vár még ránk a folytatásban, hiszen ahhoz, hogy elérjük a céljainkat, pontokat kell még szereznünk a hátralévő meccseken.”

Hajrá DVSE!

A Honvéd vár ránk a hétvégén

2022. február 25. - 17:26

Szülői értekezlet

2022. március 04. - 12:17