Gólzáporos mérkőzésen kapott ki a DVSE-Master Good a PannErgy-Miskolc vendégeként az OB1. 21. fordulójában. Az indulatoktól sem mentes találkozón szinte végig fej-fej mellett haladtak a csapatok, a végét azonban jobban bírta a házigazda és megszerezte a három pontot.

Az egykori miskolci, Vismeg Botond centergóljával indult a mérkőzés, melyre két DVSE-nevelés, Krasznai Bendegúz és Nagy Norbert válaszoltak. A folytatásban mindkét fél két-két találatot szerzett – a mieinknél Macsi Patrik és Török Béla volt eredményes -, így egy gólos hazai előnnyel zárult az első negyed. (4-3)

A második játékrészben kevesebb, mint egy percenként gólt láthatott a Kemény Dénes Uszoda közönsége, hol egyik, hol másik oldalon. A vendéglátó rendszerint ellépett 2-3 góllal, de a DVSE sem hagyta magát és tapadt ellenfelére. Török Béla, Macsi Patrik, Somlai Tamás és Fülöp Bence szállították a debreceni találatokat. A félidőben 9-7-re vezetett a Miskolc.

A nagyszünetben Süveges Máté rendezte a sorokat, ami meg is látszódott a harmadik negyed elején. A DVSE Fülöp Bence és Korbán Richárd akciógóljainak köszönhetően felzárkózott döntetlenre. Az ex-debreceni Tőzsér Dávid ismét előnyhöz juttatta a miskolciakat, melyet Macsi Patrik egyenlített ki. A hazaiak a végén kettővel elléptek és ezt meg is tartották a negyed végéig. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a mérkőzés ezen szakaszában már totális káosz lett úrrá a partvonalon és sokszor a szakértő szemeknek is komoly fejtörést okozott egy-egy ítélet létjogosultsága. Hát még a játékosoknak és az edzőknek a mérkőzés hevében. (12-10) 

(Macsi Patrik volt a DVSE legeredményesebb játékosa Miskolcon – archív)

Az utolsó nyolc percben a debreceniek megindították az utolsó rohamot és Somlai Tamás, valamint Korbán Richárd révén visszakapaszkodtak egy gólra. Többre viszont már sajnos nem futotta, így háromgólos Miskolc-győzelemmel ért véget az összesen 36 kiállítást hozó szomszédvári csata. (15-12)

E.ON Férfi OB1 21. forduló
PannErgy-Miskolc – DVSE Master Food 15-12 (4-3, 5-4, 3-3, 3-2)
Gólszerzők: Krasznai 4, Sélley Rauscher 3, Tőzsér 3, Biros B. 2, Nagy N., Böröczky M., Várkonyi, illetve Macsi P. 3, Korbán 2, Török 2, Fülöp 2, Somlai 2, Vismeg B.
Nyilatkozatok hamarosan…