Ahogy Éder Zsolt tréner megjegyezte, szó szerint vert el minket a Szentes. Az hagyján, hogy gyõzött a hazai pálya, a nagyobb rutin és nem mellékesen a fiatalabb életkorunk okán esélyesebb csongrádi alakulat, de még ki is osztottak játékosai néhány kedvesnek nem mondható taslit is. A mieink csupán négy ifikorú vízilabdázóval álltak ki, a felpofozottak ápolás után visszaszálltak a meccsbe, így összességében elfogadható az eredmény, a srácoknak pedig elismerés jár a kitartásért, küzdõszellemért.

 

Országos Ifjúsági Bajnokság

November 16. Szentes

Szentesi VK – Debreceni VSE
16-3 (2-0, 4-2, 7-0, 3-1)

DVSE: SZABÓ Á. – PAPP D., VARGA P., Szabó B. 1, Molnár M., KÕRÖSI D. 2. Oláh B. Cserék: BÁNFI, Lengyel, Somorjai, Balogh T., Kiss J., Greutter. Edzõ: Éder Zsolt, Kardos Sándor.

Gól emberelõnybõl: 6/2, ill. 3/0.
Gól ötméteresbõl: 2/1, ill. 2/2.

Edzõi értékelés: Szó szerint elvertek bennünket. Túlzottan kemény játékkal kezdett a Szentes. Papp Dorián vérzõ orral, Bánfi Csaba vérzõ szájjal volt kénytelen elhagyni a vizet az elsõ negyedben. Dicséretükre szól, hogy az ápolás után mindketten vállalták és folytatták a játékot. Okosan, taktikusan játszottunk a félidei 6-2 jó eredménynek számított. Sajnos abba a hibába estünk, hogy indokolatlanul feladtuk az addig bevált óvatos játékunkat, ez meglátszik a harmadik negyed eredményén. A végére megint rendeztük a sorokat, így tisztes negyeddel zártunk. A 4 ifi korú játékossal felálló serdülõ csapatunktól jó ez a teljesítmény. Az említettek mellett kiemelem Szabó Ákost, sokszor hárított gólnak látszó helyzetekben, büntetõt is védett. Kõrösi Dávid és Varga Peti is jól játszott. Szabó Bence teljesítményét a sok büntetõ hiba rontja. A többiek is megfeleltek elvárásaimnak.

Lemondott az elnök

2010. augusztus 01. - 8:11

Megvan az elsõ

2010. március 17. - 11:33