Fiú Ifjúsági Országos Bajnokság, 5. fordulóó

DVSE – AVUS 10-7 (2-1, 2-1, 1-0, 5-5)

DVSE gólszerzői: Fekete Gergő 6, Nagypál Sámuel, Katona Gábor, Farkas Miklós, Melegh Milán.

Kádár Kálmán: A mérkőzés elején azt kértem a fiúktól, hogy a védekezésünk legyen stabil, és ezt három negyeden át sikerült is véghez vinniük. Az utolsó negyedben kissé leengedtünk, hátul figyelmetlenek voltunk, és inkább a támadásokba fektettük az energiát. Az ellenfél kulcsjátékosát nem sikerült úgy hatástalanítani, mint előtte, így a vártnál kicsit szorosabb eredmény alakult ki. A legfontosabb, hogy újra győzni tudjunk.

Fiú Serdülő Országos Bajnokság, 5. forduló

DVSE – AVUS 12-16 (4-3, 3-4, 3-6, 2-3)

DVSE gólszerzői: Tőzsér Dávid 6, Krasznai Bendegúz 4, Nagyházi Balázs, Barta Tóbiás.

Kardos Sándor: Sajnos még mindig nem jön ki az a munka, amit edzéseken elvégzünk, pedig a srácok tényleg nagyon jól dolgoznak az edzéseken. Igyekszem felrázni a csapatot, mert úgy érzem, hogy egy kis hullámvölgybe kerültünk, de biztos vagyok benne, hogy előbb utóbb az eredmények is jönni fognak.

Fiú Gyermek Országos Bajnokság, 5. forduló

DVSE – AVUS 10-12 (3-3, 2-1, 3-4, 2-4)

DVSE gólszerzői: Mercs Dániel 3, Fedác Dominik 2, Csikortás Dominik, Szilágyi Ábel, Pataki Ábel, Kovács Máté, Kis Ferenc.

Szabó Bence: Sikerült a szöges ellentétét csinálni annak, amit a mérkőzés előtt megbeszéltünk, egyénileg és csapatszinten rengeteg hibát követtünk el. Az idei év legfegyelmezetlenebb és egyben leggyengébb produkciójával rukkoltunk elő, ami miatt nem is érdemeltünk győzelmet.